Lájkvadász ellenzék

2021. április 10. 08:35

A moslékkoalíció tagjai hétről hétre hülyét csinálnak magukból, a Telex méri és közvetít.

2021. április 10. 08:35
Rőfös Géza
Kontra

„Hétfőn ismét jelentkezett kedvenc szuperfüggetlen hírmondónk, a Telex »Lájkbajnokság« rovatával. Aki esetleg eddig nem találkozott volna ezzel az immár 19 részt megért pompás sorozattal mert a hányinger kerülgeti ezektől a cinikus, nihilista idiótáktól, azok se aggódjanak, nem vesztettek semmit, röviden összefoglaljuk: A Hanula Zsolt által hétről hétre készített »elemzés« táblázatosan foglalja össze az általa fontosnak tartott mutatókat, majd az adatokból közepesen komolytalan, szatíra-gyanús, pontokba szedett elemzést készít.

Ezekből persze az esetek többségében az alábbiak derülnek ki: Iszonyatos egyenlőtlenség van itt is, a Fideszt és Orbán Viktort nem is bántja a közösségi médiában napról napra tapasztalható cenzúra, a kormányzati médiatúlsúlyhoz hasonlóan felháborító kormánypárti dominancia tapasztalható. Ennek ellenére azért szép lassan a közösségi médiában is bukik az Orbán, meg a sleppje.  

A fideszesek, de főleg a miniszterelnök demagóg, olcsó és főleg ízléstelen eszközökkel produkálnak komoly eléréseket, cserébe a túloldalon szellemes és ütős, de legalábbis őszinte tartalmak generálnak valódi szimpátiát Rendes Enberek között    Az ellenzéki politikusok között komoly verseny van, ki mivel tud minél olcsóbban figyelmet (elérést) szerezni az internet népétől, de az előválasztáshoz közeledve kiderül majd: mindenki jó, de legjobb Karácsony Gergely.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2021. április 11. 07:23
Ez nem az a telex, aki 200000 (azaz kétszázezer) euróval csinált egy újságot és a moslékkoalíciósokkal ezt a hülyeséget simán meg is tudják etetni?
Vainamoinen
2021. április 10. 19:06
Tömeggyilkos moslékellenzék. Gyurcsány és társai parlamenti határozatban tiltanák a kínai és orosz vakcinák használatát A baloldali pártok Gyurcsány Ferenc vezetésével januári határozati javaslatukban akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. Ez volt a baloldal egyik legdurvább támadása a vakcinák ellen, amihez két kivétellel valamennyi parlamenti képviselőjük a nevét adta (valószínűleg ők is csak azért nem, mert nem voltak bent a parlamentben). Megmutatjuk, kik voltak azok a vezető, hangadó baloldali politikusok, akik megfosztották volna a magyarokat az oltásoktól! https://www.origo.hu/itthon/20210408-oltasellenes-baloldali-politikusok.html
annamanna
2021. április 10. 17:30
Látta már Varga Juditot méhészkedni? https://mandiner.hu/cikk/20200615_latta_mar_varga_juditot_meheszkedni Rőfös Géza is tudja ám, mi a primitív idióta lájkvadászat LEGALJA :))
annamanna
2021. április 10. 14:51
Csak szólnék, hogy a cikk extraidióta fotója eredetileg VARGA JUDITRÓL készült, ő öltözött be méhésznek.... :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!