Sarlatán gyógymódot támogat a kormány

2021. március 01. 11:16

Az EU-s pénz fejében azt kérik az orvosoktól, hogy a kínai vakcinát reklámozzák.

2021. március 01. 11:16
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Egy sarlatán, de a legjobb indulattal is csak nem bizonyított hatásúnak mondható »orvosi diagnosztikai és terápiás berendezés« vásárlására és »továbbfejlesztésére« 5 milliós EU-támogatást adott a kormány egy háziorvosnak. Kommentelők hívták fel a figyelmemet arra, hogy ugyanez a háziorvos volt az, aki egy cinikus propagandacikkben reklámozta a kínai vakcinát.

Az EU-s támogatások elherdálásáról önmagában is mindent elmond, ha a biorezonancia készülékek vásárlására költhetik háziorvosok. De az eset azt is mutatja, hogy a hatalom mit kér ezért cserébe. Nem hiszem amúgy, hogy a »kínai vakcináért tolonganak az emberek« című termelési riportban önként mondana olyan butaságot egy felelős orvos, hogy a kínai vakcina azért lesz jó a mutációk ellen is, mert nem mutálódik, mert nem mRNS vakcina. Vagy nem hiszem, hogy önként hívna be azonos időpontra a pici és szűk váróba egy csomó idős embert, inkább azért tette, hogy az Origo címlapon hozhassa, özönlenek az emberek a Szijjártó által engedélyezett vakcináért.

A Riposzt nevű propagandalap videója itt tekinthető meg (2:10-nél különösen fájdalmas, amikor az egyik oltott azt mondja, hogy azért örül, mert így mehet Lengyelországba az unokájához - pedig sajnos a lengyelek nem fogadják el a kínai vakcinát): https://ripost.hu/.../sorba-allnak-a-kinai-vakcinaert.../

A biorezonancia vizsgálatról itt olvashat pl. Novák Hunor doktortól:

https://www.novakhunor.hu/.../mi-az-a-biorezonancia...

Nem célom a módszerről vitát nyitni, de tény: ha bármilyen, nagy esetszámú vizsgálatot és jó minőségű szakcikket találtam volna a módszerről, csatoltam volna azt is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. március 02. 00:04
Ha jól tudom ez az izé lódoktor. Akkor, ezek szerint mindenhez (is) ért. Nekem momentán gázszerelőre lenne szükségem. Meg sem merem kérdezni, ... .
silenceCZ
2021. március 01. 18:16
oltás ellen kampányolni csak egy hadházy féle gyilkos bolsevik fekália képes.
Hopsz Juliska
2021. március 01. 18:02
Talán hiányzott az előadásokról: „A himlő elleni védőoltás felfedezései Edward Jenner, angol orvos nevéhez fűződik. Ez volt az első mesterséges immunizálás, az első védőoltás. Több ezer éve azonban Afrika és Ázsia népei már alkalmazták az ún. inokulációt, amikor fertőzött váladékot dörzsöltek nyílt sebekbe vagy porított himlővart szívtak fel az orrukon át („egy csík himlőt kérnék” mondták). Ezzel egy enyhébb lefolyású megbetegedést idéztek elő, elkerülve a súlyos, sokszor halálos kimenetelű fertőzést. Az 1800-as évek végén, a jó megfigyelőképességgel megáldott Jenner látta, hogy a tehénhimlővel fertőződött fejőnők immunissá váltak a Variola vírussal szemben is. Így az inokuláció kiváltására kifejlesztett vakcinációt (vacca=tehén) kezdte alkalmazni a fertőzés megelőzésére, mely tehénhimlő vírust a 19. század közepe óta enyhe lefolyású fertőzést okozó Vaccina–vírusra cseréltek át az oltóanyagban. A védőoltás gennyes búbot okozott az oltottak felkarján, az oltás helyén.” https://www.antsz.hu/felso_menu/temaink/jarvany/jarvany_archivum/oltasbiztonsag/himlo.html
kispufi
2021. március 01. 17:51
ez természetesen nem oltásellenesség. természetesen nem akar elhúzódó válságot, minél több beteget, halottat. (nekem is elég lenne egy: ő. hazudok, még pár jelöltet hozzátennék.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez