Kedves naplóm, ma beoltottak a kínai vakcínával

2021. március 08. 18:38

Az újhullámos doktor azt sem engedte, hogy úgy kapjam, mint egy rendes magyar ember: lovon.

2021. március 08. 18:38
Jászberényi Sándor
Facebook

„Kedves naplóm,

Ma beoltottak a kínai vakcínával. Bár boldogságos élményként számolhatnék be erről, de nem tudok. Mindent a káosz jellemez. Először is, a háziorvos nem engedte, hogy a mentális segítő szimfonikus zenekarom jelen legyen a műtét során, személyi koktélkészítőm sem emelhette az esemény fényét italkülönlegességekkel.

Az újhullámos doktor azt sem engedte, hogy úgy kapjam, mint egy rendes magyar ember: lovon.

Szóval, úgy oltottak, mint az állatokat.

Komolyabb mellékhatásról egyelőre nem tudok beszámolni, kivéve, hogy ha észak felé fordulok, kinyitom az ablakot, és a hüvelykujjammal megérintem a fülcimpámat, be tudom fogni a Klubrádiót, illetve rögeszmémmé vált, hogy valahogyan megszálljam Tajvant”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 09. 09:24
Ákos vezér segít az Upor bárban...
Neville
2021. március 09. 08:25
Itt komolyan senki se érti a szarkazmust? Pont a nyafogókat figurázza ki.
catalina9
2021. március 09. 07:31
érdekes, hogy azok, akik halálra röhögték magukat a Heti Hetes avas (Havas) humorkodásán, most mennyire nem értik a humort..
VeJoLa
2021. március 08. 22:33
Igaztalan vagy a hullámos doktoroddal! Benned nyilvánvalóan magadban van a lovad is! (Biztos ő az okosabb is!) Ha a seggeden ülsz, azon is ülsz!, tehát teljesítette a kérésedet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!