Egyeztetünk a Szabad Városok polgármestereivel

2021. március 03. 09:50

A kormányközeli oligarchák kisajátították a Balatont, a magyarok kedvenc nyaralóhelyét.

2021. március 03. 09:50
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Sokat egyeztetünk a Szabad Városok polgármestereivel az utóbbi időben. Tegnap Siófok polgármesterével találkoztam, akivel a járványhelyzetről és a kormányzati elvonások hatásairól beszélgettünk. Siófok is nehéz helyzetben van, egyes dokumentációban 25 ezer fő alatti, másikban 25 ezer fő feletti településnek számít. Ez most nagyon nem lenne mindegy, hiszen a 25 ezer fő alattiak automatikusan megkapják az elvonások miatti kompenzációt.

A Balaton különösen a közbeszéd tárgya az utóbbi időben, hiszen ott már alig van olyan hely, ahová a kormányközeli oligarchák be ne tették volna a lábukat, kisajátítva ezzel a magyarok kedvenc nyaralóhelyét. Lengyel Róbert polgármestertársammal mindketten azt valljuk, hogy Magyarországon nincsenek első-, és másodrangú állampolgárok, így hát nem lehet különbséget tenni ellenzéki és kormánypárti települések között. Ő is sokat dolgozik azért, hogy a siófokiak is megkapják, ami jogosan jár nekik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. március 04. 06:35
Szabad városok a diktatúrában? Ez noncenz!
Volo
2021. március 03. 21:07
A Balaton körül az 1970-1989-iog regnáló hatalom tagjai, haszonélvezői, meg egyéb nyavajásai lekták be. Most víjjognak, hogy más is hozzá akar férni a tóhoz. A tóparton nem lehet végigmenni, mert 1990-re kisajátította a rohadék balos rablóbanda!
zolka50.50
2021. március 03. 19:24
"nem lehet különbséget tenni ellenzéki és kormánypárti települések között" Ennek szellemében hozták létre a röhejes nevű "Szabad" Városok szövetségét. Ismét kamuzik a takonygerincű Kamugeri.
makapaka2
2021. március 03. 19:13
Kamugeri ,dolgozz végre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!