Jakab! Nem azért vagy te ócska proli, mert parizert eszel pirosarannyal...

2021. február 22. 18:08

Hanem, mert úgy viselkedsz.

2021. február 22. 18:08
Rákay Philip
Facebook

„Ráadásul nem egy városszéli becsületsülyesztőben teszed, ahol a falakba ivódott már a savanyú kocsmaszag, hanem a Parlamentben. És még mielőtt bárki félremagyarázná: a proli ma nem a melósok, a kétkezi munkát végző emberek egykor tárgyilagos, majd később kissé dehonesztáló megjelölése, nem. A proli mára a közönséges, a bumfordi, a bárdolatlan, a kulturálatlan, a viselkedni nem tudó, a mindig mindenért mást okoló embertípus szinonimája. És te Jakab, gazdagon kimeríted e fogalmakat...

Teljes szereptévesztésben tévelyegsz, amikor azt gondolod, hogy ezzel az infernális stílussal te magad a kisember szószólója vagy, az igazság bajnoka, aki még a miniszterelnököt is durván sértegetni meri.

Pedig nem vagy te más Jakab, mint egy virtigli bunkó, a Dobrev Klán politikai bolhacirkuszának – egyelőre még hasznosnak látszó – verbális verőembere. Akihez képest még Gyurcsány is konszolidáltnak és kevésbé bicskanyitogatónak tűnhet. Ferenc a decens, az egész világot keblére ölelő, kenetteljesen bölcselkedő államférfit, te meg a kellő gőggel megáldott, öntudatosan hőzöngő, agresszív prolit adod, valljuk be: roppant hitelesen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2021. február 23. 19:01
Ja, a Philip nem proli, biztos orvosprofesszor volt a nagyapád is, Kálmánka :D
dakotasámán
2021. február 23. 13:49
"Pedig nem vagy te más Jakab, mint egy virtigli bunkó,..." hát ja. filippínó gyerek, te aztán maga vagy a kifinomult dekadencia. hülyegyerek, kijafasz tompikát kezded utolérni. ja, hogy ezért a bunkó stílusért jól fizet a genya párt ? az teljesen más, de azért szólok nulla agykapacitásod okán, ez nem dicséret akar lenni.
rókabácsi
2021. február 23. 13:05
majd ha bukik! ő is proletár szendvicset fog enni! kenyér haja téliszalámi héjával díszítve vajas papírba csomagolva!
Secnir
2021. február 23. 12:03
Jakab! Nem azért vagy te ócska proli, mert parizert eszel pirosarannyal... Hanem, mert úgy viselkedsz. RÁKAY PHILIP Facebook igen, kálmán. www.youtube.com/watch?v=5Jq5nI18o3c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!