Minden nőt vernek odahaza

2021. január 25. 07:21

Akit meg nem, annak harminc éve rácsapott a fenekére a főnöke.

2021. január 25. 07:21
Mészáros József
Vasárnap

„Szóval az van, hogy ha egy nőszemélyen manapság feltűnik bármilyen külsérelmi nyom, akkor azt fix hogy az ura csinálta. Ha nem szoknya van rajta, hanem nadrág, akkor valószínűleg combon rúgta a férje, annak a nyomait takargatja. Ide jutottunk. Ezek után én abszolút megértem az elmefeminizmus minden törekvését, midőn nap mint nap kikel a családon belüli erőszak ellen. Minden nőt állandóan vernek odahaza. Kész. Ez van. Akit meg nem, annak tuti hogy harminc éve rácsapott a fenekére a büfénél a főnöke, és az is ma kezdett el fájni. A nők élete tehát nyomor, rüh és fájdalom. A sok traumától már alig-alig marad erejük arra, hogy alkalmasint jól elnáspángolják a büdös kölköt, ha rosszalkodott az oviban.

Mindenképp szükséges lenne valami további féltucat civil szervezet, aki ezért kiáll. Illetve ezek ellen. Vagy beleáll. Mindegy. A lényeg: az állás. Vagyis gyakrabban kéne az ügyben állást foglalni – hogy ott egye meg a rossebb az Orbánt! Jó, jó…, van az úgy, hogy földbe áll egy repülő, de ettől még a légiközlekedés magyarul nem azt jelenti, hogy tömeggyilkosság; ha meg valami sárga, az nem feltétlenül villamos. És természetesen az sem igaz, hogy minden liberálaktivista fogyatékos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr T
2021. január 25. 18:15
404 Ez az iromány annyira szánalmasan gyenge és gyomorforgatóan gusztustalan, hogy még szánalmasan gyenge és gyomorforgatóan gusztustalan vasárnapi izének is túl kínos volt és szép csendben leszedték. Amíg Magyarországon minden héten meghal egy nő családon belüli erőszak miatt, és amíg a nők 90%-a saját bőrén tapasztalja, hogy miért veszélyes egyedül közlekedni sötétedés után az utcán, a metrón, a vonaton, a villamoson, amíg a hősies, keresztény szittya magyar izék (férfinak nem mondanám) elfordítják a fejüket, meg belebújnak a telefonjukba, amikor egy bajbajutott nőnek (vagy bárkinek) segíteni kellene, addig egy ilyen firkálmány megjelentetése egyenlő egy nők elleni merénylettel. A szerző felelősségét cseppet sem enyhíti, de legalább már nem elérhető. Az is valami.
Selamat
2021. január 25. 10:54
"És természetesen az sem igaz, hogy minden liberálaktivista fogyatékos." Ma már tény, hogy MINDEN LIBERÁLAKTIVISTA FOGYATÉKOS. A fenti kiegészítéssel, a többivel maximálisan egyetértek.
balbako_
2021. január 25. 10:12
A feleségem beütötte a karját az ajtóba szép nagy kék folt éktelenkedik rajta. Én meg várom a NATO csapatokat mikor ütnek rajtam.
olajfa1
2021. január 25. 09:22
A női erőszak... pl a gyűlölködés, az indokolatlan költekezés a megcsalás, vagy pl a "végső megoldás" a mérgezés, vagy az alvó férj megölése... az nem létezik? Ezekkel a propaganda dolgokkal az a bajom hogy nem korrektek, és csak egy irányúan nézik a világot... olyan igazi "női fasisztákká" válnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!