Kötter Tamás: Ha Kassáknak jó volt az asszony(ság), legyen jó nektek is!

2021. január 05. 11:44

Az író szerint a kaviármarxistáknak is jó kell legyen, ami a munkások költőjének.

2021. január 05. 11:44
null

Kötter Tamás a miniszterelnök szóhasználatát kritizálóknak válaszolt a Facebookon: „Kedves kaviármarxisták! Ha a munkások (akiket ti már rég nem képviseltek) költőjének, Kassák Lajosnak jó volt az asszony(ság) legyen jó nektek is. De ha már nagy ívben szartok a dolgozó kétkezi munkásokra, akkor legalább az egyik és egyben talán legtöbb médiamocskot gyártó politikai fegyverek sztárjára legyetek figyelemmel: Győzike feleségére, Bea asszonyra gondoltam” – írja Kötter.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. január 06. 16:02
Nagyon sokáig az asszonyállat sem volt pejoratív. Legyen jó most is. Nagyjából ez következik. De mit is várhatunk egy olyan embertől, akinek a házi pálinka alapvető élelmiszer? Fog ő még bazmegolni is...
Berecskereki
2021. január 06. 10:12
Rossz aki rosszra gondol. Egy vicc Egy asszonyság panaszt tesz a rendőrségen, hogy elcsábították és teherbe ejtették. A panaszt felvevő tiszt azt kérdezi: - És ön tett már valamit az apa felkutatásáért? - Hetek óta mást sem teszek. - És milyen eredménnyel? - Öt már megvan.
kispufi
2021. január 05. 20:19
Ne hozzuk már őket zavarba ilyen nevekkel, mint Kassák, akiről sokat nem tudni, csak annyit, hogy azt se tudta, hogy a fekete transzgenderéletek mennyire számítanak.
Robur
2021. január 05. 19:52
És a kurva anyádnak, kötter?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!