Az EU nem meghajol, hanem lefekszik Orbán Viktor előtt

2020. december 09. 22:53

Az ördög a részletekben lakik, de sajnos úgy tűnik, hogy Európa enged a zsarolásnak.

2020. december 09. 22:53
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ha az EU elfogadja a most kiszivárgott egyezséget Orbánnal, az nem kompromisszum, hanem meghajlás, sőt lefekvés a magyar miniszterelnök előtt. Amit eddig tudunk, aszerint minimum további két évig szabadon lophatja az EU pénzét és finanszírozhatja belőle az EU-t szétverni szándékozó autokrata politikát. Ezt a korrupcióellenes világnapon is elmondtam a TI konferenciáján.

Mivel azt esetleg kifinomult diplomaták is hallgathatták, nem tettem hozzá: ha így megy át a javaslat, az azt jelenti, hogy az EU csendben végignézi és fizeti a lengyelek és a magyarok orgiáját, ahol folytatólagosan erőszakolják meg a jogállamiságot.

A felszólalások a konferencián amúgy az EU-Ügyészségről szólt, aminek az ügyét érdemes lenne elővenni, ha az EU komolyan szeretne véget vetni a nettó befizető államok adófizetői által összeadott eurómilliárdok ellopásának.

Az ördög a részletekben lakik, de sajnos úgy tűnik, hogy Európa enged a zsarolásnak, legalább két évig tart még a szabad rablás. Ugyanakkor persze, tudtuk, hogy Berlin vagy Brüsszel nem oldja meg helyettünk a dolgot, nekünk magunknak kell tenni a változatért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2020. december 10. 22:08
"Az EU nem meghajol, hanem lefekszik Orbán Viktor előtt" Biztos már az EU is rászorul egy "qrva erős képre".
istvanpeter
2020. december 10. 13:37
De hitelesen még egyetlen rágalomról sem bizonyosodott be a tényszerűség.
kaffogó hebrencs
2020. december 10. 12:27
PAnnika szerint ezen a héten is megbukott Orbán Viktor, és akkor az biztos úgy van.
Korrupt Kornél
2020. december 10. 12:11
baromember lófasz a seggedbe, egy meg a kezedbe, hogy tudd mi van a seggedben! Idióta! Mikor perled Tüttőéket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!