Soros listája

2020. november 23. 11:09

Kevesen hoztak akkora szégyent szülőhazájukra, mint a magát zsidó származású magyarnak valló Soros György.

2020. november 23. 11:09
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Ez pedig elég nagy teljesítmény, ha csak a közelmúlt történelmét nézzük is, ott sorakoznak neves hazaárulóink, hozzá képest Kun Béla, Rákosi Mátyás vagy Kádár János derék hazafiak.

Vajon hol szedte össze és köpködi ki magából Soros azt a hatalmas gyűlöletet, amelyet Magyarország iránt halmozott fel magában. Nyilatkozatai szerint nála mindent a racionalitás irányít, érzelmeknek az ő életében semmi szerepük nincs. Soros György dollárban multimilliárdos tőzsdespekuláns. Ebbéli minőségében valóban a hideg számítások alapozták meg gazdagságát. Nagy-Britannia és Japán ellen éppen olyan gátlástalansággal indított pénzügyi háborút, mint ahogyan a magyar forintot is igyekezett tönkretenni. Hol sikerrel járt, hol nem. Nálunk például Horn Gyula és később Csányi Sándor átlátott a szitán, kivédte az alattomos csapást. Soros egyébként még szinte gyerekként élte át Magyarországon a zsidóüldözések korszakát, és mivel a rideg ráció irányította életét már akkor is, gátlás nélkül seftelt sorstársai, a sok esetben később elpusztított magyar zsidók vagyonával.Soros kilencvenéves korára sosem látott méretűvé növelte magyargyűlöletét.

A nyílt társadalom eszméjének főfamulusa. Ez az ideológia nem más, mint a magát liberálisnak és demokratikusnak hazudó Nyugaton uralkodó szellemi és politikai irányzat vörös vezérkötele, azaz az újkommunizmus. Ennek állnak útjában a hagyományos európai értékekre épített nemzetállamok. Jelesül és nagyon a magyarok. A kezdetben a keresztény alapokra helyezett európai gazdasági közösség mára kitermelte hatalmas bürokratikus rendszerét és ennek különböző intézményeit. Az emberbarát, Európa-mentő jelmezben járkáló amerikai mágnás gyorsan felismerte, hogy neki nem a nemzetállamokkal hasznos külön-külön seftelni, hanem az unió irányító testületeit kell telerakni az embereivel. Eljutottunk addig, hogy az európai uniós politikusok jelentős része Soros György zsebében van.

A spekulánsnak gondoskodnia kellett arról is, hogy a nemzetállamokban is legyenek lekötelezettjei. Létrehozta tehát a nyílt társadalom eszméjét szolgáló úgynevezett civil szervezetek ezerhatszáz tagú hálózatát. A demokratikusan megválasztott kormányok és a demokrácia szabályai szerint működő pártok ellenében ezek a kamucivilek Soros újkommunista módszereivel lázítanak, támogatnak államellenes megmozdulásokat, és fő feladatukká az utóbbi évtizedben az illegális bevándorlás segítése vált.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. november 24. 07:00
A zsidó aki segített a zsidó vagyonok elkobzásában, ám a zsidók mégsem büntetik az áruló zsidót. Na erre varrjatok gombot!
Vakfolt
2020. november 23. 19:11
Jobb hely lenne a világ a vén tolvaj, meg a fiszfasz hálózata nélkül.
nempolitizálok
2020. november 23. 16:31
A külföldi nem magyarozza, mert az ő nemzetéből is vannak hasonlók. Zsidózza, hiszen az.
gendibal
2020. november 23. 14:59
Ez a szerencsétlen hülye életében nem irt le egy értelmes sort.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!