Aki ezt kormányzásnak nevezi, az vagy hülye, vagy hazudik

2020. november 10. 21:04

Kedden tehát átment a parlamenten a felhatalmazási törvény, utána pedig magyarok milliói várták, hogy megjelenjenek a kormányrendeletek.

2020. november 10. 21:04
Sarkadi Zsolt
Sarkadi Zsolt
444.hu

„Kedden a parlament – a fideszesek és a KDNP-sek mellett ellenzéki szavazatokkal –  megszavazta az újabb felhatalmazási törvényt annak érdekében, hogy a következő 90 napban a kormány minél hatékonyabban irányíthassa a koronavírus-járvány elleni védekezést. Orbán Viktor hétfőn azt mondta, ettől a törvénytől teszi függővé a további járványügyi szigorítások bevezetését, például az éjszakai kijárási tilalmat, a gimnáziumok, egyetemek, éttermek, konditermek és szabadidős létesítmények bezárását, bizonyos szolgáltatások korlátozását, valamint a szállodákra vonatkozó szabályok módosítását.

Kedden tehát átment a parlamenten a felhatalmazási törvény, utána pedig magyarok milliói várták, hogy megjelenjenek a kormányrendeletek, amik szerint szerdától majd szervezni kell az életüket. Hogy kiderüljön, pontosan milyen szabályok vonatkoznak majd az iskolákra, vagy hogy pontosan milyen vállalkozásoknak kell majd bezárniuk este 7-kor, lehet-e kocogni este 8 után, mi lesz azokkal akik mondjuk az Airbnb-n foglaltak szállást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. november 11. 14:35
Csukd be a szád, Sarkadi! Már kihúzták a faszt belőle..., mert még azt sem érdemled meg.
gondosmandarin
2020. november 11. 13:19
Aki a 444-et újságnak, szerkesztőségnek nevezi, aki Sarkadi csicskát újságírónak tartja, az hülye vagy hazudik.
atila68
2020. november 11. 12:21
Igen kedves Zsolt, a kormány megtette a szükséges intézkedéseket, és te a szabadság felkent híve azt reklamálod, hogy nem magyarázták el neked percenként hányszor kell levegőt venned, hogy az még biztonságos legyen. Bizony Zsolt, önálló, döntésképes felnőttként tekint rád a kormányzat, nem gyengeelméjűként.
Kormánypárti1
2020. november 11. 08:10
Ezek elmebetegek. A jó ég óvjon minket attól, hogy valaha ballibsi kormányzás legyen, mert ezek hónapokig tökölnének hogy elolttassák-e az égő parlamente vagy sem. Egyébkén a kis geci szarkavaró, rohadék módon igyekszik úgy beállítani a kilátásba helyezett alkotmánymódosítást, mintha annak bármi köze lenne a rendkívüli helyzethez. Hát nincs hülyeúr! Ahhoz elég a kétharmad. És még akkor is elég, ha neked rohadtul fáj is a buzinyomulás alkotmányos korlátozása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!