Gyurcsányéknak vízibiciklin imbolyogva sem kunszt hazudozni a Balatonról

2020. augusztus 13. 07:57

Minek próbálunk tényekkel meggyőzni olyanokat, akik immunisak ilyesmire?

2020. augusztus 13. 07:57
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Gyurcsány-párt ifjúsági tagozata vízibicikliken tüntetett a Balatonon, amiért a Fidesz úgymond »ellopta« a Balatont. Nem vicc, a jópofa fiúk-lányok tényleg erről hadováltak a hullámok hátán imbolyogva. El van lopva a Balaton, bizony. Orbán lopta el főleg. Meg a Mészáros és a Tiborcz. A mészárostiborcz. Berakták a cekkerükbe, hazahordták, s most röhögnek a markukba. A DK-s ifjak is nyilván az ellopott Balaton egyik lopott strandján tudósítottak minderről, sopánkodva, lopott vízibicikliken. Sajtótájékoztató után aztán őket is ellopták, és belesütötték a kurva drága lángosba… Föl nem foghatom, fölnőtt emberek miként létezhetnek a hazugságok és dajkamesék ily kusza hálójában. A gyermekek ugyan elhiszik a meséket, ám legbelül azért sejtik, itt valami titok lappang. Az ellenzék politikusai viszont odahaza leülnek, papírra vetnek mindenféle bornírtságot, és abban a másodpercben máris hisznek azokban. Életre kelnek számukra a saját sületlenségeik.

Mészáros és Tiborcz meg Orbán lenyúlta a Balatont… Hány ingatlanjuk van nevezetteknek a Balaton közelében? Tíz? Tizenöt? Húsz? Sokat mondtam. És hány ingatlan leledzik összesen a tó közelében? Sok százezer. Jól lenyúlták…Évről-évre csökken a szabadstrandok száma! – harsogja a vízijárműről az egyik ifjú gyurcsányista. Közben ugyanannyi van, mint korábban. És ha csökkent is, ahhoz vajmi kevés köze van a kormánynak: a partszakaszokról a helyi önkormányzatok döntenek. Van nagyjából ötven szabadstrand Balaton-szerte, ahol Gyurcsány fölhergelt csőcseléke ingyé’ mártózhat. Ha az összes partszakasz ingyenes lenne, akkor meg azért hőbörögnének, hogy nincs ingyen a sör. Megjegyzem: amennyiben maholnap megszűnne az összes szabadstrand, akkor sem szólhatnának egy büdös szót sem. Az önkormányzatok ugyanis nem kevés (ellenben sok) pénzért tartják rendben, gondozzák, fejlesztik a fürdőhelyeket. Nem csak a fizetős, hanem az ingyenes szakaszokat is! De a szellemi homályban botorkáló irigy, buta, gyűlölködő prolik (és karmestereik) ebből mit sem értenek.

Az egyik vízibiciklis forradalmár azt mesélte: az ő generációjuk abban nőtt fel, hogy a Balaton mindenkié, és akármilyen anyagi helyzetben is legyen egy magyar család, megtehette azt, hogy egy hétre elment a Balatonhoz nyaralni. Ám ez már a múlté, bizonygatta a szónok, évről évre csökken a szabadstrandok és az elérhető árú szállások száma, a fideszes oligarchák pedig felvásárolják az egész Balatont… Kérdés: minek próbálunk tényekkel meggyőzni olyanokat, akik immunisak ilyesmire? Akiknek Németh »Hasfelmetszős« Athina és az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társaságának fakenews-ai jelentik a Szentírást? Tényleg, minek?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkar71
2020. augusztus 14. 15:54
Pilhál kolléga biztosan nem látta még a képet Mészáros Lőrinc tihanyi gyümölcsöséről. Pedig érdemes megnézni. Ahogy azt a képet sem látta, ahol egy szalmakalapos úriember mosolyog ránk, fiának egyhektáros, balatoni panorámás "zártkertjéből". Vagy a másik tihanyi képet ahol egy kőbányára emlékeztető gyümölcsös látszik, mintha a hegyet elhordták volna. Emellett vízparti építkezések folynak részben közpénzből támogatva a NER csodagyermekeinek javára Balatonaligán, Szántódon, Tihanyban, Keszthelyen. Szigligeten a napokban mondott le a helyi vezetés, mert valaki visszautasíthatatlan ajánlatot tett a helyi tópartra.
BőröndÖdön
2020. augusztus 13. 19:56
Tomi...és a prosti srácok...ugyammá...
zenitaph
2020. augusztus 13. 16:27
Jaj Istenem ezekből az arcoskodo NERipari csavokbol tényleg tizenkettő egy tucat és mindegyik egymás szavába vágva akarja védeni a fidesz kommunikációs osztálya mellett a Pártot. csak jó lenne ha valaki elmeselne nekem hogy megismételni kormányzati kommunikációs paneleket mitől lenne teljesítmény? Nem tartom újságírónak azt, aki képes Index ügyről beszélni Vaszily megemlitese nélkül, vagy Balatonrol beszélni a gyomolcsoskent meg szolokent bejelentett tihanyi luxusvillak nelkul. És közben bármilyen fidesz számára kellemetlen téma esetén két lépésből eljutni Gyurcsanyhoz. Egyébként az a nyomorult Gyurcsány is alcazohalokent funkcionál a NER számára és ez a szerep neki és a fidesz el is tökéletesen ideális. Nem gyozom utalni mindkét cinikus politikai brancsot és nem gyozom szánni megvezetett politikai szektajukat.
civis72
2020. augusztus 13. 15:51
Böszme jugend tanácsköztársaságot játszik ...szánalmas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!