Te ölted meg az Indexet, kedves olvasó

2020. július 25. 15:29

Úgy gondolod, neked semmit sem kellett volna tenned, most meg orbánozol és hisztikézel.

2020. július 25. 15:29
Jászberényi Sándor
Facebook

„A politika ölte meg tehát az indexet? Igen is, meg nem is.

Igen, megölte, mert át tudta venni gazdaságilag. Annak azonban, hogy ezt meg lehet tenni, harmincéves hagyománya van Magyarországon.

Azért kedves olvasó, mert te úgy gondolod, hogy a hírek, a bulvár, a hírműfaj összes tartalma az neked jár. Egy fillért nem vagy hajlandó fizetni semmiért – tisztelet a kívételnek –, hogy egy lap tényleg kizárólag a te érdekeidet szolgálja ki. Azt, hogy objekítv híreket kapj itthonról és a világról.

Úgy gondolod, neked semmit sem kellett volna tenned, most meg Orbánozol és hisztikézel, meg megváltoztatod a profilképedet – a rendszer azonban ugyanaz marad.

Te ölted meg az Indexet, a Népszabit, te öltél meg X lapot kedves olvasó, mert úgy gondolod, hogy tök jó, ha van, de fizetni, nem fizettél érte.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. július 27. 06:11
Soha nem olvastam az Indexet. így én rám csak így pászol a cím Te ölted meg az Indexet kedves nemolvasó.
kaltran
2020. július 26. 09:38
Az úton elütöttek egy csirkét. Ennek is gazdasági okai voltak: Orbán felhívta Orbánt és lezsírozták a dolgot. Kell még valamit mondanom Ildikó?
Vakfolt
2020. július 26. 08:39
"egy lap tényleg kizárólag a te érdekeidet szolgálja ki" El vagy te tévedve, egy lap a tulajdonos érdekeit szolgálja ki. Ezt a hülye rizsát felejtsd el.
Magyarok Pásztora
2020. július 26. 05:13
Bárcsak úgy lenne, nem ártott volna ilyen sokat az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!