Nem ízlett az ingyenkaja a tranzitzónánkban?

2020. május 23. 12:03

Mások (például Szél Bernadett) viszont tudni vélték, hogy a kaja nem rossz volt, hanem nem is volt.

2020. május 23. 12:03
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Magyarország zokog: bezártuk tranzitzónáinkat. Mindannyiunk szívén gondfátyol ül, amiért mától nem etethetjük, itathatjuk évi több százmillió adóforintból az ide tévedt tálib békeimámokat, nem kvártélyozhatjuk el a szende Iszlám Állam-harcosokat, szudáni agysebész-hordákat. Pedig szívesen csináltuk. Különösen, hogy olyan sok szeretetet kaptunk érte Gyuri bácsi itteni és brüsszeli sameszaitól… Mi sírunk, a Helsinki Bizottság viszont ünnepel (még), de csak azért, mert szegény hülyék nem tudják, amit mi…

Hát, nem tetszett az Európai Bíróságnak a magyar tranzitzóna. A luxemburgi taláros csapat ízlelgette egy sort a magyar tranzitzónát, nyelvgyökére vette, gargarizált vele, végül kiköpte: nem jó. Mire a magyar kormány megvonta a vállát, s közölte: akkor bezárja azokat, le is út, föl is út. Aki eddig idegenrendészeti őrizetben volt (négy fő), az abban is marad, a többi 280 muszlim népvándorlót migránsszállóba viszik. Az újonnan érkezők pedig már csak a külképviseleteken próbálkozhatnak menedékkérelemmel.

Az Európai Bíróságnak nem tetszett, hogy a limeszünkhöz érkezett barbárokat egyáltalán megállítottuk, akár csak egyetlen percre is raboltuk a drága idejüket holmi idegenrendészeti eljárással, menekültügyi intézkedésekkel, okmánykövetelésekkel. Hiszen ez idő alatt több száz klotyót kitakaríthattak volna például Luxemburgban… Nyilván az sem tetszett a bíróságnak (bár ezt tudtommal nem öntötték szavakba), hogy a magyar adófizetők pénzéből osztott ingyen étel, ital – ellenzéki portálok szerint – nem volt elég ízletes, választékos, a ’68-as Chateau le Blanc pezsgőt is csak szobahőmérsékleten szervírozták a nyomorultaknak, akik ettől – érthető módon – teljesen »traumatizálódtak« (indexes szakzsargon). Szívalakú hancúrpamlag, jakuzzi sem várta őket Röszkén, ami már mindennek a teteje. Megint mások (például Szél Bernadett) viszont tudni vélték, hogy a kaja nem rossz volt, hanem nem is volt, és az átlagosan egy évig fogva tartott családokat folyamatosan éheztették. Jé, egy évig ki lehet bírni kaja nélkül? Mik vannak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2020. május 27. 08:11
Prostisrácok
mokány
2020. május 24. 00:20
Egy vers : Amelyben lyuk van Schengemen. Az áthallás nem véletlen.
olajfa1
2020. május 23. 18:54
Csak a "magyaroknak kell megtanulniuk, hogy nincsen ingyen ebéd!" de bárhonnan bárki bármiért ide jön, na azt a magyaroknak ingyen kell etetniük!
balbako_
2020. május 23. 15:51
A lényeg lemaradt ugyanis két bírósági ítélet született ez ügyben az egyik a luxemburgi bíróság megállapította, hogy Magyarország a tranzitzónában jogellenesen fogva tartotta a migránsokat, a másik a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága pedig megállapította, hogy nem tartották fogva a migránsokat a tranzitzónában. Aztán anélkül, hogy a saját hülyeségükkel szembenéztek volna elfogadták a luxemburgit mértékadónak. Hogy miért pont azt? Hát csak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!