Totális bizonytalanság az idei érettségik körül

2020. április 02. 09:41

Egyeztessenek végre a szakmai- és szülői szervezetekkel!

2020. április 02. 09:41
Arató Gergely
MTI-OS

„A koronavírus-járvány kitörése miatt totális bizonytalanság uralkodik az idei érettségik lebonyolítása körül is. Emiatt aggódnak most a diákok, szülők és pedagógusok is, akik szintén nem tudnak semmi bizonyosat, márpedig vészesen közeleg május eleje, az érettségik eddig megszokott ideje.

Több európai országban döntöttek már a halasztás mellett, nálunk viszont a kormány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az oktatási államtitkár is elbeszél egymás mellett.

A Demokratikus Koalíció javasolja a kormánynak, egyeztessenek végre a pedagógus- és szülői szervezetekkel, hogy hogyan, mikor lehet lebonyolítani az idei érettségit és egy héten belül hozzanak most már végleges és érvényes döntést az ügyben. Az emberek, a családok élete nem játék, nem lehet bizonytalanságban tartani a gyerekeket, szülőket és tanárokat sem!”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nandu
2020. április 02. 23:37
Árvíznél is vannak, akik kötésig állnak a jeges vízben, hordják a zsákot, meg vannak akik teát főznek és kenik a kenyeret. Mindkettő hasznos lehet. Képviselő úr, ha már nem vitézkednek a gáton, akkor most itt az idő, lehet jó, szakmai, kidolgozott terveket készíteni az érettségik meg úgy minden más témában! Elő a szakértelemmel, tessenek szépen dolgozni!!!! A kritizálás, leprázás nem munka!
syphax
2020. április 02. 17:39
".Totális bizonytalanság az idei érettségik körül" ÉRETLENEK VAGYTOK ARATÓKÁM, NA'ON ÉRETLENEK OTTAN A DÉKÁ KÖRNYÉKÉN. MÉG TANULNOTOK KÖLL EGY KICSINYÉG....UGYYI...
tango47
2020. április 02. 16:09
Ezek szerint Arató is le akar végre érettségizni? Ideje lenne.
Libraman
2020. április 02. 13:18
Lelkiismeretlen, beteglelkű DK-s gazember, a szemklövető bélférge!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!