Ferenc, a vírusölő

2020. március 10. 07:14

Szerencsénk, hogy minékünk van egy örökösen bérmálkozó habzóborászunk, aki ez ügyben is színt tud vinni az egyhangúságba!

2020. március 10. 07:14
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Az egész világ gyakorlatilag egy hatalmas virológiai központtá vált, az interneten orvosokon kívül celebek, másodvonalbeli színésznők, becsületben megőszült pékek és nyugállományú gyeplabdabírók osztogatják a vészterhes híreket és holtbiztos gyógymódokat. Még az a szerencsénk, hogy minékünk van egy örökösen bérmálkozó habzóborászunk, aki ez ügyben is színt tud vinni az egyhangúságba! Gyurcsány Ferenc így szólt a néphez: »A kormány fogytán van valaminek a koronavírus kapcsán, ami sokkal fontosabb még a szájmaszknál és a kézfertőtlenítőnél is. Ez pedig a bizalom.« Az, hogy rendszeresen olyan szavakat ejt ki, amiket éppen neki nem lenne szabad, nem újság, hiszen előszeretettel használja a »demokrata«, a »társadalmi béke«, valamint a »haza« kifejezéseket. Ezúttal a »bizalom«-ba botlott bele a legelutasítottabb magyar politikus. Ám, ami a fertőtlenítést illeti, az elgondolkodtató. Lehet, hogy Ferencnek most többet kellene járnia az országot, hiszen tőle még a koronavírus is megrettenhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2020. március 10. 22:56
Szarul élsz mióta ő kormányoz mi ???? Köccsenytyű
toef36
2020. március 10. 17:43
Gy. Ferenc - vírushordozó...
BőröndÖdön
2020. március 10. 15:43
Nálunk kórházi fertőzést kap a koronavírus és elpusztul...
catalina9
2020. március 10. 14:44
Ferenc, a vírusölő" azért Ferenc pápa se semmi, merthogy küldi a papjait fertőzni, ez az igazi missziós munka, aztán megalapítják a koronavírus szerzetesrendet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!