Bevállalás – Fruzsi története

2019. december 01. 10:12

Ha valakit valahol megpofoznak, engem pofoznak meg. Ha egy gyerek fejét leüvöltik, az én fejemet üvöltik le.

2019. december 01. 10:12
Lackfi János
Képmás

„Ha valakit valahol megpofoznak, engem pofoznak meg. Ha egy gyerek fejét leüvöltik, az én fejemet üvöltik le. Ha megalázzák, engem aláznak meg. És van egy rossz hírem. Nem hagyom magam. Soha többé nem hagyom magam. Nem hagyom őket, mert én ők vagyok! Indulok, mint a Terminátor, vállról indítható, jogos haraggal. Nem fogtok tudni elhallgattatni. Nem fogjátok be a számat, mert nincs vesztenivalóm.

Amit veszthettem, már elvesztettem, és most már folyamatos nyerésben vagyok. Nyerek mosolyokat, öleléseket, önkéntes munkatársakat, magánszponzorokat, akik összeadják a fizetésemet. Olyasmiket nyerek, amik nincsenek, amik csodák.

Úgyhogy reszkessetek, pofozógépek és sorozat-alázók, akárhová bújtok, megtalállak titeket! Nem is bújtok el, szem előtt vagytok, otthonokban, iskolákban.

Nem is tehettek arról, amit csináltok, de ettől még nem helyes. Sebek tátonganak bennetek, elkaptátok a pofozóvírust, az alázóvírust, és most továbbadjátok, kényszeresen, önkéntelenül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:42
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Peter8811
2019. december 02. 05:04
Jött kemény faszával Lackfi János maga.
alpayre
2019. december 02. 03:22
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
III. Öreg Banya
2019. december 01. 20:56
Idióta büdös köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!