A PS/Spolu első nagy, magyar hibája

2019. november 10. 14:13

A komáromi programbemutatón ugyanis a PS, az európai liberális ALDE tagjaként a szintén ide tartozó Momentumos Donáth Annát hívta el.  

2019. november 10. 14:13
Király Zsolt
Körkép

„Igazából nem is lett volna semmi baj, ha önmaguk maradnak. A PS/Spolu eddigi eredményei, gondoljunk róluk bármit is, tiszteletet érdemelnek. Elég, ha csak Čaputová államfő, vagy Matúš Vallo Pozsony főpolgármesterének választási eredményeit nézzük, akikre nagyon sok magyar is szavazott.  

Most viszont már parlamenti választásokra készülünk, ahol releváns magyar szereplőkkel küzdenek, és azok magyar választói is jóval motiváltabbak.  

Ilyen körülmények között a PS/Spolu akkor tette volna a legjobban, ha eddigi eredményeire, (és továbbra is helyesírásoktól, stilisztikai hibáktól hemzsegő választási programjának kijavítására) összpontosít. Az újdonság ereje, a modern megjelenés, a helyileg viszonylag ismert magyar jelöltek megfelelő alap lehetnek a magyarság asszimilálódó rétegének megszólítására.  

Ők viszont igyekezetükben túltolták a biciklit, melynek leginkább a Spolu, mely az Európai Néppárt tagja, ihatja meg a levét.  

A komáromi programbemutatón ugyanis a PS, az európai liberális ALDE tagjaként a szintén ide tartozó Momentumos Donáth Annát hívta el.  

Aki kellően szét is barmolta a rendezvényt meglepően taktikátlan, a helyi viszonyokat ignoráló, magasról lenéző nyilatkozataival.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!