Zuglói ingatlanok

2019. október 28. 17:40

A Csaba tudja, miért lehet börtönbe menni.

2019. október 28. 17:40
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Van énnekem egy gyanúm Horváth Csaba zuglói ingatlanrendeletével kapcsolatban. Azt hiszem, ez az egész a saját, kiéhezett párttársai ellen irányult. Emlékezzünk Karácsony Gergely szavaira: »Horváth Csaba nehéz falat, ő egy szikla, ebben a konstrukcióban jobb mint a Tüttő Kata, vagy bárki. (…) Igazából ott a helyi szocikon való kontroll csak egy MSZP-s politikus tudja jelenleg megcsinálni. Ez a helyzet. Ennek az alternatívája, hogy egy egyébként sokkal jobb renoméjú, mondjuk, kirúgott iskolaigazgató, akit a szocik akarnak, aki két perc után nem fogja tudni, hogy hol van, és szétlopnak mögötte mindent. A Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja, mi az, amiért börtönbe lehet menni.«

Szóval a Csaba tudja, miért lehet börtönbe menni. Úgy hogy megpróbálta egyedül levezényelni az ingatlaneladásokat, gyorsan, mielőtt a szocialista hiénák észbe kaptak volna. Hát ez most nem jött össze. Marad a szokásos ügymenet. Tudják: »aki az önkormányzati politikában nem keres évi százmillió forintot, az hülye«.

Horváth Csaba párttársai valószínűleg nem hülyék.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 22:09
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Mystes
2019. október 29. 10:46
mindenesetre: megalapozta a (köz)bizalmat!...
olajfa1
2019. október 29. 10:42
Csaba tudja hogy HAZUDOZÁSÉRT NEM JÁR BÖRTÖN! TEHÁT KORLÁTLANUL SZABAD HAZUDNI!
olajfa1
2019. október 29. 10:42
Csaba tudja hogy HAZUDOZÁSÉRT NEM JÁR BÖRTÖN! TEHÁT KORLÁTLANUL SZABAD HAZUDNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!