Magyarok vagytok?

2019. október 06. 09:40

2019. október 06. 09:40
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Több száz falusi postát zárnak be a választások után. Az indokok ismertek: a hatékonyság meg a nyereségesség.
Annak idején mi is erre készültünk. Volt is nagy felháborodás. A Fidesz verte leghangosabban a dobokat.

Aztán tíz éve Kötcsére költöztem. Egy másik világot láttam pestivé lett vidéki emberként. Semmit nem értettem a falu világáról korábban, és ez nagy hiba volt. Mostanra mást gondolok erről.

A falu nem pár tíz vagy száz ház. Emberek közössége. De hogy a közösség éljen, ahhoz találkozni kell. A boltban, a kocsmában, a postán. Jó esetben falunapon, szüreti felvonuláson.

Engedni kell élni a falvakat. Ha bezársz egy találkozási pontot, akkor nyitni kell egy másikat. Segítsetek, hogy lehessen falun is élni. Ha már annyira magyarok vagytok. Vagytok?”

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2019. október 07. 14:46
De elegem van már ebből a sz*rháziból! Nincs egy hete, hogy közzétette a géntérképét - abban aztán minden volt, csak magyar nem. Most meg itt "magyaroz"? Miért nem kötjük már fel az Országház elé, a zászlórúdra?! Csak úgy, közhangulat-javító intézkedésként. Meg az eddigi tevékenységével bőven kiérdemelt jutalomként.
2006erlelo
2019. október 07. 13:26
Feri, te ne akarj videken élni.Nem tartana sokáig.Sok ott a méretes szivlapát, meg a nyitókapa.
Stylo
2019. október 07. 12:10
Orbán egy ravasz tahó - a párttitkár fatertől sokmondent tanult .
citra
2019. október 07. 11:33
Gyurcsány Ferenc és felesége bármit megigér, és mindennek az ellenkezőjét is. CSak sikerülne végre visszakerülniük a hatalom, a pénz közelébe. Sosem felejtem el, amikor évekkel ezelőtt liberális oldalakon a hozzászólások mint zsidó messiást írták le. Következtetés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!