Erdogan etnikai tisztogatást végez Szíriában

2019. október 10. 09:35

Ezt pedig mi, vérforraló cinizmussal nézzük végig.

2019. október 10. 09:35
Jászberényi Sándor
Facebook

„Erdogan etnikai tisztogatást végez Szíriában, hogy a Törökországban élő hárommillió menekültet oda tudja telepíteni, és ezzel megszüntesse a kurd konfederációt.

Megölik a kurdokat, otthonaikba pedig arabokat költöztetnek be, nyelvüket betiltják, tanáraikat, melyek mindezt túlélik koncentrációs táborokba hurcolják.

Ezt pedig mi, vérforraló cinizmussal nézzük végig. Csodát ne várjunk: a kurdok el fognak esni. Az Eufrátész vörösleni fog a vértől.

Nem lennék meglepve, ha tíz éven belül kurd önkéntes merénylők robbantgatnának szerte Európában. Valószínűleg én is ezt tenném, ha tudnám, hogy kik határoztak úgy, hogy hagyják, hogy miután értük harcoltam a szemem előtt végezzék ki a családomat, irtsák ki a falumat. Valószínűleg semmi mást nem akarnék, csak minél nagyobb pusztítást okozni azoknak, akik ezt tették velünk.

Ez pedig a NATO. Kényelmes azt mondani, hogy nem mi voltunk, hanem Törökország. De, mi voltunk, mi is tagjai vagyunk a szövetségnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:18
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
jucidom
2019. október 11. 23:04
Ha aggódni kell egy távoli nép miatt, mert nagy bajban van, én az ujgurok miatt teszem azt, mert ők közel állnak a szívemhez, de az aggódásnál többet értük sem tehetek.
néhai Ch.Pilot
2019. október 10. 23:05
Ja. A másik lehetőség, hogy hadat üzenünk Törökországnak, megtámadni persze nincs erőnk - úgy értem: nem nekünk Magyarországnak, hanem az egész EU-nak sem. Mi történik? Törökország éppen úgy kiirtja a kurdokat, de a 3,5 milla menekültet ideirányítja Európába. Ezzel két legyet üt egy csapásra. Jaj, de jó lesz! Jászberényi, te hülyébb vagy, mint egy leolvadt hűtőszekrény!
OberEnnsinnen
2019. október 10. 20:37
Jászberényi tisztességesen beszél és igaza van. Csak van két gond: 1. Mi ettől a tűzfészektől távol vagyunk, a magyar hadsereg logisztikailag sem érné el. 2. Éppen a tűzfészek állapot okán, a közel lévő országok, akik szétmarcangolják Szíriát, a felelősek. Eddig az egy: Izrael, mára kettő a törökökkel. No meg a franciák, angolok, jenkik, akik arab tavaszt csináltak belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!