Köpök rátok!

2019. szeptember 04. 12:33

A hírek arról sem szóltak, hogy az épületet fel kell újítani, ezeket a súlyos milliókat pedig a Tankcsapda finanszírozza.

2019. szeptember 04. 12:33
Bohár Dániel
Bohár Dániel
888

„A libsi hazugságok nemcsak engem, hanem természetesen a Tankcsapdát is felháborították. Fejes Tamás, a zenekar dobosa a „világbotrányt” követően a Dehirnek elmondta, hogy a banda 15 éve az egykori műanyaggyárban próbál egerek és patkányok között. A tető gyakran beázik, ami nincs túl jó hatással a hangszerekre és a technikai berendezésekre. Évek óta kerestek próbatermet, mire megtalálták ezt a raktárépületet, ami éppenséggel az önkormányzat tulajdona. Fejes Tamás jelezte a városvezetésnek, hogy ha van rá lehetőség, akkor itt alakítanák ki az új próbatermüket. Debrecen polgármestere pozitívan fogadta az ötletet, Papp László előterjesztette a közgyűlés elé, hogy a Tankcsapda térítésmentesen kapja meg a helyiséget.

El sem hiszem, de a közgyűlés egyhangúlag megszavazta az előterjesztést. Vagyis a Tankcsapda – hiába próbálja a libsi média bemocskolni – a politika felett áll, hiszen egyetlen pártnak sem jutott eszébe a kezdeményezés ellen szavazni csak azért, mert a fideszes polgármester nyújtotta be az előterjesztést.

A sztoriból a hitelességre annyira figyelő portálok azt az apró részletet kihagyták az írásaikból, hogy az oké, hogy a Tankcsapda megkapja az épületet, az viszont nincs túl jó állapotban, vagyis fel kell újítani. Ezeket a súlyos milliókat pedig már a Tankcsapda finanszírozza. Arról nem is beszélve, hogy ide költözik a debreceni Rocksuli is, amely intézmény így még szorosabbra fűzheti az együttműködését a Tankcsapdával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2019. szeptember 05. 03:07
Ez az a ház? https://youtu.be/TqmManfUlk0 “Ami kinn, az van benn Ami fenn, az van lenn Ahogy élsz, annyit érsz Ott van a válasz a szemedben”..... :)
Zsolt75
2019. szeptember 04. 21:30
Nálam elrúgták a pöttyöst, mikor kirakták a cserkót, mert a csubakka annyival tartozott a hangszerboltosnak, hogy évekig ingyen járt helyette pengetni. Lehet, hogy azóta belejött szegény, nem kísérem figyelemmel...
Mich
2019. szeptember 04. 15:57
A libsibolsináci média hazudik...? Milyen meglepő...
anegy_
2019. szeptember 04. 13:19
Dani, ne finomkodj ezekkel, ennél sokkal többet érdemelnek! (Tudjuk, hogy a tisztelt bíróság egyes darabjai libsi-bolsi maradvány és szaporulataiból áll, ezért megértem a visszafogott indulatodat.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!