Énekeljek?

2019. április 09. 07:43

Minden tiltakozás és elutasítás kifejezése mellett ne feledkezzünk meg a lényegről: mindezt úgy csináljuk, hogy tiltakozásunk első pontja legyen az ilyen helyzetek kiagyalóinak azonnali eltávolítása mindenféle közösségi pozícióból, majd ezt követően még a szájukat is jól be kell ragasztani.

2019. április 09. 07:43
Varga Lajos
Felvidék Ma

„Minden tiltakozás és elutasítás kifejezése mellett ne feledkezzünk meg a lényegről: mindezt úgy csináljuk, hogy tiltakozásunk első pontja legyen az ilyen helyzetek kiagyalóinak azonnali eltávolítása mindenféle közösségi pozícióból, majd ezt követően még a szájukat is jól be kell ragasztani. Mert amíg ezek hangot tudnak kiadni, abban nem lesz semmi köszönet.

További tennivalónk pedig az lesz, hogy himnuszéneklés helyett olyanokat kell találnunk magunk között, akik a közösségért akarnak és tudnak tenni és erre már szolgáltattak is  néhány bizonyítékot. Könnyen lehet, hogy ilyeneket egyetlen párt soraiban sem találunk, akkor viszont a szakmai közösségekben kell keresnünk azokat, akik a szakterületükön belül a szakmai feladatokon túl még a közösségi létért is tettek valamit egy mainál jobb állapot megteremtése érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. április 09. 08:46
"azonnali eltávolítása mindenféle közösségi pozícióból, majd ezt követően még a szájukat is jól be kell ragasztani." Egy igazi liberális az életét is odaadná azért, hogy szabadon elmondhasd a véleményedet, még ha nem is ért egyet vele. Vava Lala igazi liberális, ez jól látszik.
3M..
2019. április 09. 08:07
A kormány hallgat. Fontosabb neki a leeső konc, mint a felvidéki magyarság. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!