Egyetemista bölcsődei centrumokat

2019. április 03. 12:22

Beadva a babákat az anyák rögtön mehetnének az előadásokra.

2019. április 03. 12:22
Pokol Béla
Facebook

„Így fokozatosan a harmincas éveik vége felé tolódik el az első gyerek megszületése ebben a körben. Pedig ha legalább a fővárosban a több egyetemhez közeli Kálvin tér körül egy nagy egyetemi bölcsődei centrumot hoznánk létre az egyetemista-főiskolás hölgyeknek, szinte biztosan több száz gyerek születésté ösztökélnénk, mert ide beadva a babákat az anyák rögtön mehetnének a közeli egyetemere az előadásokra.

Ugyanezt a nagy vidéki egyetemi városokban megismértelve néhány év alatt sok ezerre mehetne fel az e nélkül meg nem született gyerekek száma, ráadásul a gyerektelenné váló értelmiségi rétegekben És mindez még néhány stadion árába sem kerülne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2019. április 04. 07:18
A gondolat jó, de kevés. Első évben a gyerek lényegében nem beadható. Miből élnek akkor? Otthon hogyan készül komolyabb vizsgákra/zh-kra/gyakorlatokra gyerek mellett második évtől? Miből él az egyetemista gyerekes? A kérdésekre tudok válaszokat, de az a vériztadás műfaja.
winniethepooh
2019. április 03. 13:04
Csak nem feltalálják megint a meleg vizet? Elárulom: a 80-as években ez így volt, sőt, a kollégiumokban voltak külön szobák családok részére. Akkoriban nem ment szenzációszámba, ha valaki az egyetemi évek alatt gyermeket szült és nevelt.
fractalized.bitstream
2019. április 03. 13:01
Jó ötlet, a Németeknél is így van sok helyen. Az egyetmisták ráadásul ingyen adhatták be a gyereket.
Valodi
2019. április 03. 12:49
... persze hogy jó lenne! Ideje lenn az értelmiség sorait feltölteni NER katonákkal, merthogy azok onnan elkoptak... Fábry Sándor: "A Fidesz az értelmiség körében rendkívül sok szavazót vesztett. Az egyszerű üzenetek, a migránsozás, a sorosozás viszont megszólít egy teljesen más típusú szavazóréteget...."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!