Jól nézze meg mindenki: így néz ki a totális, megsemmisítő vereség

2018. december 03. 22:16

Edd meg a csendben a kürtöskalácsot, ne foglalkozz a közügyekkel, és sokkal jobban fogod érezni magad, mintha a liberálisokkal ácsorognál a béna mécseseiddel.

2018. december 03. 22:16
Plankó Gergő
Plankó Gergő
444.hu

„Az esemény gyér létszáma nemcsak önmagában látványos, hanem a környezettel összehasonlítva is. A környékén már nagyban pörög a karácsonyi vásár, émelyítő illatokkal vannak tele az utcák, vegetáriánus és kolbászos lepényt is árulnak, egy-egy stand előtt pedig nagyobb csoportok szelfiztek a Bazilikára kivetített fényshow-val, mint ahányan a CEU előtt szomorkodtak. 

Teljes fényében pompázott a »hibrid rezsim« ajánlata a középosztálynak: edd meg a csendben a kürtöskalácsot, ne foglalkozz a közügyekkel, és sokkal jobban fogod érezni magad, mintha a liberálisokkal ácsorognál a béna mécseseiddel. Persze ez az ajánlat is csak addig tart, amíg meg nem kívánja a kürtőskalácsodat valamelyik családtag.

Az egyetlen, ami különös volt a mai napban, hogy ekkora vereséget a másik oldalon a győztesek ünneplésének zaja kellett volna, hogy kísérjen. Igen, veszítenek a diákok, az oktatók, Budapest, a tudományos élet, de legalább a Fidesz ünnepelhetne. Ehelyett azt mondják, hogy »ez csak blöff, a CEU nem is megy sehova«, és nem merik nyíltan felvállalni, hogy pontosan az történik, amit el akartak érni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2018. december 04. 12:41
Hát ez van, Geri. A lőtéri kutyát nem érdekli a genderképző.
forsteandretredjemann
2018. december 04. 10:24
Korábban le kellett volna szállni a magas lóról. A CEU papírral nem csak hamburgert hanem kürtöskalácsot meg sült kolbászt is ugyanúgy lehetett volna árulni már évek óta. Más lehetett volna a tárgyalási pozíció.
nemecsekerno_007
2018. december 04. 10:07
"edd meg a csendben a kürtöskalácsot, ne foglalkozz a közügyekkel, és sokkal jobban fogod érezni magad, mintha a liberálisokkal ácsorognál a béna mécseseiddel" 1. Nyílván értjük: lecseréltétek a lábaszagú Mucsát, kürtőskalácsra. Kicsit finomabb, de ugyanolyan kontraproduktív. 2. De a kérdés még ugyanaz: WTF??!!!! Mikor jöttök már le a magas lóról? 3. Közügyekkel? Inkább azokkal az "ügyekkel" amiből ti megéltek. 4. Liberálisok: Húhhhhh, ezt inkább hagyjuk. Ez az SZDSZ szellemiségének maradéka...
néhai Ch.Pilot
2018. december 04. 09:59
"Jól nézze meg mindenki: így néz ki a totális, megsemmisítő vereség" Így van, hála érte Istennek: így néz ki, amikor a Jó legalább egy csatát megnyer a Gonosz ellen! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!