Miféle bunda? Milyen „csirkedal”? Ő a tökéletes győztes

2018. május 14. 08:45

Netta Barzilai győzelme tehát Eurovízió-papírforma. Nem kell ezt komolyan venni.

2018. május 14. 08:45
Borbás Barna
Heti Válasz

„Az internet népe most Netta Barzilait és a »csirkedalt« gyűlöli, az idei győztest. Merthogy mi ez az »idióta nyekergés«, ez »kotkodálás«, ugye. Ez »olyan fura«. Tehát a szervezők »szakmai barmok«. És nyilván »bunda«.

Pedig az izraeli versenyzőnő Toy című szerzeményével (pardon: Doron Medalie írta, nem a hölgyemény) tökéletes Eurovízió-győztes született. Nem annak ellenére, hogy »olyan fura«, hanem azért.

Az egész cirkusz pont arról szól, hogy a nevező 70 százalék többé-kevésbé jó vagy felejthető dal alapból esélytelen, ha megindul ellene 30 százalék ízléstelenül öltözködő és/vagy hülye színpadi kellékeket alkalmazó furcsaság. (Ha utóbbira nincs ötlet, az is megfelelő, ha a jelölt hermafrodita.)

Netta Barzilai győzelme tehát Eurovízió-papírforma. Nem kell ezt komolyan venni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. május 15. 12:09
Netta Barzilai győzelme tehát Eurovízió-papírforma. Nem kell ezt komolyan venni.” de komolyan kell venni, ahogy a Nobel díjat, Oscar díjat, Berlini Aranymedvét, Emmyt, Grammyt stb. stb, mert mindegyik a liberális propaganda eszköze, nem véletlenül hemzsegnek a díjazottak között a zsidók.
Tehetős Totó
2018. május 15. 06:13
Én végig reménykedtem, hogy kotkoda a végén még is toy.
Megtalálta
2018. május 14. 14:07
Jó zenét az Eurovízión nem játszanak. Balos kultúrszarsággá silányult, mint az Oscar vagy az Emmy díjátadó.
zolizolizoltan
2018. május 14. 11:14
Hosszú ideje bunda hatja át az Eurovíziót, ezt mindenki érzékeli. Most pl. Izraelben akarják megrendezni a dalfesztivált. Punktum. Nincs apelláta, bármilyen rohadtul rossz az izraeli dal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!