Ez nem vicces, idióták!

2018. március 26. 10:59

A csirkeember pont annyira vicces, mint az osztály hülyéje, aki légmentesre fingja az öltözőt tesióra előtt.

2018. március 26. 10:59
Borbás Barna
Heti Válasz

„Flúgos Józsi újabb nézettségi rekordja előtt véssük kőbe: a csirkés őrület nem vicces!

Illetve, persze, baromi vicces, pont annyira, mint az osztály hülyéje, aki légmentesre fingja az öltözőt tesióra előtt. Könnyű humor! A poén még nagyobb lett volna, ha a csirkeember pórázon hoz magával egy kecskét is, esetleg visítva ugrál a stúdióban Dorina bulihimnuszára.

Szégyen ez, nem humor.

Az MKKP-s idiótákon persze felesleges bármit számon kérni. És igazságtalan is, mert ami a felelősséget illeti, a helyzet rosszabb. Benne van ebben a köztévének nevezett katasztrófahalmaz, ahová 5 (azaz öt) percre engednek be ellenzékieket az országgyűlési választások előtt, és ahol nem akadt egyetlen szerkesztő se, aki azt mondta volna, hogy hülyegyerek, ez nem egy italakciós halloween-parti, hanem a közszolgálat, leveszed a csirkét magadról, vagy be nem teszed a lábad ide. Benne van a béka segge alá zuhant közbeszéd, ez az egyszerre buta és eksztatikus ügynöközés, árulózás, börtönnel fenyegetés, és benne van a messziről bűzlő választási rendszer, amiben idióták, szerencselovagok és köztörvényesek kerülhetnek a szavazólapra.

A csirkeemberezés csak a tünet, a kiütés. Elröhögcsélünk rajta (sőt, gondolom, az első szavazók között iszonyú nagyot megy majd az MKKP, mivel röhögni egyszerűbb, mint gondolkodni), pedig össze kéne zuhanni. És még van két hét a választásokig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2018. március 27. 11:23
Világos, közérthető értékítélet volt a köztévé átlagszínvonaláról. A köztévéért pedig valaki felelős.
Palepoli
2018. március 27. 10:07
Valaki szerint sasjózsi is vicces
incze
2018. március 27. 02:04
borbás barnának nem vicces. ezért tollas fejjel dühödten kotkodácsol.
Giuliano
2018. március 26. 20:52
Hát sztem kussoljanak azok,akiket mindössze egy szánalmas,nő-,és üzleti ügyekkel nem foglalkozható--bizonyára egy gügye buzi Cippola tart pszichológiailag fogva mentálisan,aki a Nemzeti Imáját is csak úgy tudja olvasni,ahogyan neki a habony meg bajor leírta--------,nevetni tilos volt a királyon az új ruhájában azoknak,akiknek megsúgták,hogy tessenek csak álmélkodva hódolni magukat! Bár nem értették,de legalább az út szélén,az árokban nem maradtak. Alibifoci-ország királya a látszat fenntartásának sirálya kukorékolja nektek hogy mi az Istennek igen tetsző 3 kívánsága:--örök élet,---ingyen rezsi,--s hogy mindezeket minél többen élvezhessék,a spermabankjait megnyitja a Sóvárgó Magyar Anyáknak,a svájciakról most neem ildomos értekezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!