„Kifelé a papokkal az iskolákból”

2018. február 26. 01:06

Jól tudjuk, hová vezet az efféle molinókkal indított út: hol Auschwitzba, hol a Gulágra…

2018. február 26. 01:06
Stoffán György
Stoffán György blogja

„Számokban nem lehet kifejezni a veszteséget, amelyet a kommunista söpredék okozott az iskolák államosításával és a magyar oktatás, ezáltal való lezüllesztésével, a tudós szerzetestanárok és világi tanítók megölésével, bebörtönzésével, deportálásával, elüldözésével. Tette ezt az a kommunista párt, amelynek generalisszimusza korábban Hitlerrel együttműködve emberek millióit mészárolta le 1938-tól. Ma más gúnyában, de ugyanez a gyilkos szellemiség köszön vissza erről a molinóról, amelynek létét és mondanivalóját nem tudomásul venni, nem reagálni rá, nem tiltakozni ellene végtelen ostobaság a nemzeti oldal részéről. Ugyanis a diákoknak fogalmuk sincsen arról, hogy akik ezt a molinót lobogtatták, milyen szándékkal és kiknek a megbízásából tették, s mit üzen maga a cselekmény, a szöveg. A halált. Az amfiteátrumok vérszagú kínjait! Az Andrássy út 60. Ravasz Lászlót, Mindszentyt, Ordass Lajost megkínzó gyilkos, aberrált, nyilas, kommunista, liberális hörgését... A terrorista bombától szétszaggatott keleti keresztény gyermek véres testrészeit... 

Mert a keresztényellenesség idevezet! Magyarországon is és mindenütt a világon! És ezt a szellemiséget a gyökereinél kell elfojtani!

A diáktüntetés most megmutatta, hogy mi is a valódi célja annak a sátáni erőnek, amely Európát és benne hazánkat is megsemmisíteni próbálja, amely a kereszténységet és a hithű zsidóságot is nemkívánatosnak tartja ezen a földrészen, és amely úgy kezdi a gyilkolást, hogy egy molinóra rápingálja: »Kifelé a papokkal az iskolákból.«

Kikérem magamnak tehát ezt a gyilkos indulatból született molinó-feliratot. Mint katolikus író-újságíró, mint egyszerű keresztény magyar polgár, aki felelősséget érez a papságért, az egyházi iskolákban tanítókért, az erkölcsi nevelésért és a magyar nemzet fiatalságáért – tiltakozom e fasiszta-kommunista szellemiség potenciális halálos veszélyt jelentő léte miatt. Mert jól tudjuk, hová vezet az efféle molinókkal indított út: hol Auschwitzba, hol a Gulágra… Csak a táborhely változik… az idevezető szellemiség 1789. óta változatlan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. február 26. 16:47
1789 hozta Sztalint is meg Hitlert is meg minden rosszat. A "papok" a fenti "Sátánok" ellenében tették a jót és a tisztességet. De mivel nekik a SZELIDSÉG, A JÓSÁG és az IMA a "kenyerük", s nem az erőszak --mesterünknek Jézus Krisztusnak tanácsa szerint--EZÉRT és csak ezért látszottak győzedelmeskedni--ÁTMENETILEG--ÉS látszólag a zsarnokok s az erőszakosak. LESZÖGEZHETJÜK: MINDENHOVÁ PAPOK KELLENÉNEK AZ ISKOLÁINKBA, S AKKOR VALÓBAN "KIZÖLDÜLNE A FŰ" "KÉKEBB LENNE AZ ÉG"...etc...etc... Csak a jelenlegi HANGADÓ és DIKTÁLÓ nagyokosok olyan tökfejek és romlottak, hogy nem AKARJÁK látni mindezt..pedig így van. PAPOKAT MINDEN ISKOLÁBA! MINDENHOVÁ PAPOKAT! MÉG A TESTNEVELÉST IS PAPOK TANITSÁK...BIZONYÁM!
zakar zoltán béla
2018. február 26. 10:33
IGEN
gepida
2018. február 26. 08:07
Ön tudja, én értem, a hódmezővásárhelyiek meg szavaznak.
Berecskereki
2018. február 26. 05:35
Tarolnak a magyar diákok a világ legjobb egyetemein: sokan kezdenek Oxfordban http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2018/2/26/Milestone_Oxford_Cambridge_bekerult_diakok_TURXO8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!