Kilátás a budiból

2018. január 23. 07:20

A magyar kormány bőkezű támogatásával ugyanis lehetőségük nyílt végre egy korszerű, gravitációs rendszerű illemhelyet létesíteni. Magyarul: budit, pottyantós vécét.

2018. január 23. 07:20
Veress Jenő
Népszava

„A kormány mindenre figyel, hol mire van szükség. Mert a szükség nagy úr. A kárpátaljai Mezőgecsén kivált. Olyannyira, hogy nekiálltak a jó falusiak a rendezvényközpontjuk – mert ilyenjük is van – mellé kalákában luxusbővítményt emelni. A magyar kormány bőkezű támogatásával ugyanis lehetőségük nyílt végre egy korszerű, gravitációs rendszerű illemhelyet létesíteni. Magyarul: budit, pottyantós vécét.

»Szeretném megköszönni a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alap támogatását…« – írta Facebook-posztjában Mester András polgármester.

Egy helyi egyesület a központ fejlesztésére ugyanis félmillió forintot (!) – kb. fél Mészáros-másodperc árát – pályázott meg. Sajnos nálunk most nagy a córesz, így az anyaország csak 200 ezret adhatott, de azt is meg kell becsülni! Igaz, ebből nem futotta a többlyukú, soros elrendezésű közösségi latrinára, így a finanszírozásba magyarországi magánszemélyek is beszálltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. január 24. 08:41
Azért üdvözlendő a pottyintós megoldás részedről , mert így a hozzád hasonlók között meghúzhatod magad.
Peter8811
2018. január 23. 19:22
"Kilátás a budiból" Beleestél?
zakar zoltán béla
2018. január 23. 13:20
Jenczi Baba, a pottyintós-kacsaintós-nemolvasom!
fogas paduc
2018. január 23. 13:04
Minden klotyó, leszámítva az űrhajókon működőket, a gravitáció segítségével működik. Ha valaki nem hiszi, próbáljon meg fejen állva defekálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!