Aljasság

2018. január 25. 09:45

Szaporodnak a gipsz-Horthyk az országban, buzgón élesztgetik a kultuszát, nem épp a hatalom ellenére.

2018. január 25. 09:45
Veress Jenő
Népszava

„Minden egészséges nemzetnek szüksége van értelmiségi rétegre, mely élére áll, és az »írástudók felelősségével« vezeti azt. Ilyen módon mutatkozik be honlapján a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ), mely magáról szerényen azt is írja: »megkerülhetetlen szellemi központja, erőforrása az országnak.«

No, itt a baj! Ha ez a társaság valóban a társadalom élén állónak képzeli magát, és ebben kormányzati hátszelet élvezhet – az csúnya világot támaszt föl. Szaporodnak a gipsz-Horthyk az országban, buzgón élesztgetik a kultuszát, nem épp a hatalom ellenére.

Most azonban szintet lépett az aljasság – és ne horkanjunk föl a szón! –, tudniillik »vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzónkra, és kedves menyére, munkatársára, özv. Horthy Istvánné, született Edelsheim Gyulai Ilona grófnőre« szentmisén emlékeznek meg »szeretettel és tisztelettel« január 27-én a belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban – amint azt a 444 észrevette. A szervező a KÉSZ.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. január 26. 10:41
Az hagyján de ti meg tele vagytok Gipsz Jakabokkal, csupa bolsevik nevek vannak nálatok Minden Áron, Drága Áron a szexben meg Áron Alul.
kombinátor
2018. január 26. 09:14
szaporodnak a nem gipsz Hellerek, Konrádok, Vajda Mihályok is ...
kunfia
2018. január 26. 09:00
Horthy lépései abban a helyzetben determináltak voltak. Igazából nem is látom,mit lehetett volna az akkori korban,akkori tudásával másként tennie? Kényszerek irányították az akkori politikát,bár megmondom őszintén ,legtöbbször a mait is...
Tatulus
2018. január 26. 00:14
Ezt az idiótát muszáj szemlézni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!