Belvárosi rettegde

2017. december 20. 07:32

A legjobb ellenség, aki lényegében láthatatlan, mert az mindenhol ott lapulhat.

2017. december 20. 07:32
Veress Jenő
Népszava

„A magyar sokaság ma fél, ahogyan ellenségnek is kell lennie, akitől retteghetünk. A legjobb ellenség, aki lényegében láthatatlan, mert az mindenhol ott lapulhat. Desszert, hogy ha van mellé egy látható is, mert őt effektíve meg is lehet köpködni, esetleg lincselni, mert már arra is lenne igény. Igaz, hogy esetünkben Soros Györggyel, a régebbi kegyéből ma hatalmon lévők közül, még tán senki sem találkozott személyesen.

És senki a bölcs nemzeti konzultálók közül nem teszi fel magának a kérdést, hogy egy 87 éves öreg milliárdos zsidónak ugyan és miért állna érdekében iszlamizálni Európát?

A belvárosi páncélautót egyébként ízléses műanyag szalaggal körülkerítve védik a terroristáktól vagy a zsebtolvajoktól. Így ér össze a nemzetbiztonság a vagyonvédelemmel Magyarországon, karácsonytájt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. december 20. 13:28
A bibsilibsik minél jobban mentegetik George Sorost egyre inkább nyilvánvalóbbá válik nagy tömegek előtt Soros igazi szándéka: Európai Egyesült Államok kialakítása és egy kevert "szürkés-fekete-barna" népesség kitenyésztése. Ez az igazi Soros-terv.
Szerintem
2017. december 20. 10:58
Jenő mi francnak ír olyasmiről, amit a saját bevallása szerint se ért?
hátakkor
2017. december 20. 10:22
"legjobb ellenség, aki lényegében láthatatlan, mert az mindenhol ott lapulhat." Lsd. korrupció! Ennyi maradt..
nyugalom
2017. december 20. 10:19
Ezek is addig vannak biztonsagban, amig Orbant szidhatjak! Fleto vagy Karacsony vezetesevel mar csomagolhatnanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!