Van baj

2017. november 10. 11:34

Másfél évvel az Eb-szereplés után a magyar szurkolók megint a pokolba kívánják a nemzeti tizenegyet.

2017. november 10. 11:34
Borbás Barna
Válasz.hu

„Feröer 0-0, Andorra 0-1, Luxemburg 1-2. Másfél évvel az Eb-szereplés után a magyar szurkolók megint a pokolba kívánják a nemzeti tizenegyet. A storcktalanított válogatott megbízott kapitánya, Szélesi Zoltán a meccs előtt mondta: »Azt gondolom, nem végeztünk rossz munkát, pozitív a hangulat, a srácok nagyon fókuszálnak a két mérkőzésre.« Amiből csak a munka, a pozitív hangulat és a fókuszálás nem jött be.

Egy héten belül két, a magyar futballt megjelenítő téma volt képes betölteni a címlapokat: először a Fradi-stadionban történt késelés, most pedig a Luxemburg elleni vereség. Ami sokat elmond a játékosok és a szurkolók mentális állapotáról is. SAD! – mondja a bennünk lakó Donald Trump.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. november 11. 10:24
Sok hülye tapló magyar. Vegyétek már észre, hogy csak ilyen csenevész, gyíkvállú rokkantakat tudtok nemzeni akiket aztán focistának neveznek. A zorbán biztosan belátta már, hogy hibázott és a zselés, fizikailag visszamaradt generációra áldozza a pénzt. 30 perc játék után már kapkodják a levegőt mint a partra vetett hal. Azonnali hatállyal be kell szüntetni a profi labdarúgást és O.V. nek meg kell tiltani, hogy állami pénzből támogassa a labdarúgást. Ha van olyan hülye szponzor aki ezekbe a tetvekbe fekteti a pénzét hát tegye , De az állam ne fizessen milliókat se az ingyenélő játékosoknak se az őket ajnározó sleppnek.
atila68
2017. november 10. 21:41
Látom nem csak nekem jutott eszembe az ellenzék és a magyar foci közti párhuzam.
brekker
2017. november 10. 20:37
Először labdába rúgni kéne megtanítani a focistáinkat. Nemrég ért véget a Magyarország - Svédország U21-es mérkőzés. Annak ellenére, hogy 2 -2 lett a végeredmény, látványosan kisebb sebességgel és erővel rúgták meg a magyarok a passzoknál a labdát, mint a svédek. Egy 50 méteres átadást csak nagy kínnal, magasra ívelve tudtak végrehajtani. Közben persze hogy mindig odaér a védő a lassú labdára. Valószínűleg az egészet az okozza, hogy, játékosnak, edzőnek, labdaszedőnek, gyepmunkásnak sokkal kényelmesebb, ha nem játsszák be az egész pályát, hanem csak a felét keresztbe, ezért valójában nagypályán is kispályásokká nevelik őket, a kispályások lesznek az ászok. Megoldják kicsiben. Pedig Buday még arra irigykedett Puskásra, hogy helyből kétszer annyira tudja elrúgni a labdát.
OberEnnsinnen
2017. november 10. 14:09
Egységes labdarúgóliga, MLSZ! Ugyanazok a mérési egységek működjenek minden klubnál, a "tulajdonosok" beleszólását a nullára csökkenteni. A jegyeladási pénzeken kívüli összes pénzjuttatások egységes kezelése. ... Ha valaki illetékes megkeres, elmondom részleteiben, a többit is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!