Egy ösztönlény valóságshow-ja

2017. július 04. 10:11

Amit most Amerikában – meg máshol – látunk, már rég nem kormányzás.

2017. július 04. 10:11
Vörös Szabolcs
Válasz.hu

„Amit most Amerikában – meg máshol – látunk, már rég nem kormányzás. Hanem egy alternatív falanszter, amiben tények és teljesítmények helyett ösztönök meg érzelmek dominálnak. Tény lett az, amit sokan hajlandók elhinni. Kétségünk ne legyen: Trumpnak eszébe nem jutott volna kirakni ezt az egybites egyszerűségű videót, ha nem tudja, hogy a törzsközönsége nem az elnöki hivatal maradék tekintélyét is leromboló sarlantánt, hanem egy közülük való bagórágó macsót lát benne.

A gond csak az, hogy a Fehér Házból szivárgó tesztoszteronszag a sajtónak éppen azt a részét büdösíti be, amelyik képes lenne a hatalom ellenőrzésére. A CNN-ügy pont azért kellemetlen, mert a felsülő újságírók jó előre hiteltelenítették kollégáikat azzal, hogy tények helyett ösztönökre próbáltak hatni. Lealacsonyodtak Trump módszereihez, és ők húzták a rövidebbet – mert elfelejtették, hogy ebben a műfajban az elnök verhetetlen

»Nem hagyja, hogy a liberális sajtó nevessen a végén.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pakura_mester
2017. július 04. 21:24
Nagyon vicces, hogy egy olyan médiumot vádolnak álhírgyártással, ami egy megnemerősített hír után elbocsátja az újságíróit. Hibás cikkek mindenhol becsúsznak, de a legtöbb helyen közel nem jár ilyen súlyos következménnyel. Ez pont, hogy a csatorna komolyságának a bizonyítéka.
zakar zoltán béla
2017. július 04. 20:20
oOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Rugo
2017. július 04. 11:57
Be kéne fejezni a Trumpra ugatást! Ő Amerikai első számú embere. Ha a 8 éves elnöksége minden napján valaki ellen háborút viselő Makira nem ugattatok, rá sem kellene.
Rugo
2017. július 04. 11:54
Hülye vagy komám, a CNN-nek már rég semmi hitele. Már akkor kellett volna észbe kapnotok erre a libsi-bibsi fészekre, amikor valóságshowként közvetítették Gáza és Irak bombázásait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!