Tényleg összenő, ami összetartozik

2017. július 26. 14:43

Új, modern médiafelfogással meg lehet törni a fősodratú liberális média túlhatalmát.

2017. július 26. 14:43
Csontos János
Magyar Idők

„Lengyel László a Népszava hétvégi mellékletében, a Szép Szóban (szegény József Attila forog a sírjában) meghirdette, hogy ha már az ellenzéki pártok ennyire impotensek, akkor 2018-ban az ellenzéki sajtónak kell választásokat nyernie. (...)

Trump megválasztása légy volt a tejben: az első intő jel, hogy új, modern médiafelfogással meg lehet törni a fősodratú liberális média túlhatalmát. Lengyel szerint »a komoly tartalmakat hordozó papiros vagy online alapú lapok, a hírtelevíziók és rádiók elvesztették befolyásukat a háló Twitter- és Facebook-szféráival szemben«.

Sérelmezi »a magánnyilvánosságok köznyilvánosságokká tételét«, mintha a politikai sajtónak nem mindig a befolyásszerzés lett volna a célja, mióta létezik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipper Péter
2017. július 26. 22:09
Csontos, mi van a kétmilliárddal amit elsikkasztottál? Arról is kéne már egy cikk!
BőröndÖdön
2017. július 26. 20:20
Miről beszélsz,te állatkert?!Teljes állami média,tv,rádió,MTI,TV2,echó tv,magyar idők,hírlap,megyei lapok,ingyen újságok,helyi rádióadók stb.mind pártirányítás alatt,az adófizetők pénzéből.Mocskosabb,aljasabb a fidesz-rezsim,mint a kommunisták bármikor is voltak.
zakar zoltán béla
2017. július 26. 19:56
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaltran
2017. július 26. 19:42
"Figyeljük meg azt a kifinomult együttműködést a papír és az online között a nagy lapokban, ahogy a mély elemzéssel elindítják papíron a hadjáratot, majd folyamatosan lökik felszínre a beleillő híreket óráról órára, napról napra, a New York Timesban és a Washington Postban, ahogy passzolgatnak a CNN-nel" - írja Lengyel. Vagyis azon örvendezik, milyen rafináltan és galádul hugyoznak az agyunkba. És Lengyel ezt élvezi, példaképként mutatja föl. Galád gazember! De nem baj, nem megy mán a dolog haver, Lakatos Ernő a halakkal vitázik valami horgásztónál, nem ér rá veled foglalkozni. Mi meg csak kiismerjük magunkat a világ dolgaiban nélküled is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!