Szabadon grasszál Budapest belvárosában Magomed

2017. június 27. 10:32

Továbbra is teljesen illegálisan van az országban, és közben vígan dolgozik egy segwayeket kölcsönző belvárosi vállalkozásnál, sőt, néha turistákat is vezet a kétkerekűn.

2017. június 27. 10:32
Vörös Szabolcs
Válasz.hu

„Emlékeznek még Magomed Daszajevre?

Hát képzeljék, továbbra is teljesen illegálisan van az országban, és közben vígan dolgozik egy segwayeket kölcsönző belvárosi vállalkozásnál, sőt, néha turistákat is vezet a kétkerekűn. A csecsen férfit a Magyar Nemzet érte utol, és kiderült, hogy illegális tartózkodás ide, hírszerzési vizsgálat oda, rendőrségi nyomozás amoda, ő bizony nem aggódik, mert a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál azt mondták neki, hogy csak akkor kell új papírokat szereznie, ha elhagyja az országot. Ez már önmagában is furcsa, de azért jó látni, hogy van, akit nem ijeszt el a két éve tartó permanens magyarországi migránsháború. Nem hogy nem ijeszti el, még újságoknak is nyilatkozik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. június 27. 15:30
O
Morgen
2017. június 27. 14:35
Mondjuk, mi lenne, ha valaki utánajárna, hogy valójában itt van-e és ha igen, akkor mi az indoka! Aztán nem kellene találgatni. Ballibnek egy szavát sem elhinni "jeligére".
Mich
2017. június 27. 14:29
A nácifuttató G.Lalinak most ez a fő problémája...?
Burmin
2017. június 27. 13:53
Na ilyenkor van sok kárörvendő, mert ha még a miniszterelnök úr utasítását sem hajtják végre, hogy nézzenek utána ennek a csecsennek akkor baj van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!