Momentumnyi rés a pajzson

2017. június 16. 12:16

Gyanítom, ha valamilyen tűrhetetlen ügy megkívánná, hogy a mindig felkészült Momentum Mozgalom Józsefvárosba szervezzen utcai demonstrációt, Fekete-Győr András komoly bajban lenne.

2017. június 16. 12:16
Jobbágyi Zsófia
Magyar Hírlap

„Aztán megkérdezték tőle, hogy mely közterekre tenne ingyenwifit a kerületben. A helyismerettel hadilábon álló Fekete-Győr először rafinált volt, és azt válaszolta, hogy mindegyikre, de az őt kérdezgető újságíró érezte, hogy rést ütött a pajzson, s csak nem hagyta annyiban a dolgot, úgyhogy elkezdte firtatni azt is, hova vinné Józsefvárosban a turistákat, illetve mik a kedvenc helyei a kerületben. A Momentum-vezér tapogatózott a Liliom utcával, ami sajnos a IX. kerületben van, aztán mondta az Ellátó Kertet is, amely viszont VII. kerületi. Az újságíró mentő kérdése az volt, nem mutatná-e meg a Nemzeti Múzeumot szerencsétlen külföldi barátainak, de erre Fekete-Győr csak annyit mondott, hogy szereti a Nemzetit, oda járt frizbizni.

Miután megnéztem a videót, eszembe jutott az is, hogy lehet, a Fővárosi Közgyűlésben szerdán megszavazott mobilgát-építés ellen is tiltakozott a Momentum, csak nem a Római-parton, hanem mondjuk Zebegényben. Végül is arra is a Duna folyik. Az is lehet, hogy a Blaha Lujza tér felújítása ellen is ágálni fognak, csak nem ott, hanem Kőbánya-Kispesten. Bármi lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. június 17. 19:58
Ha a választáson így szerepelnek majd, az komoly bukás lesz a Soros részére,vagy ez csak maszkirovka...és a főcsapást a kyber térből indítják...Na meg egy kis földharc,egy-két Molotov koktél csúzli, csapágygolyóval....szemben a gumilövedék-hagy legyen idejük a polgári engedetlenek egy parti sakkra....(gumidominó) Végül vízágyúval lemossák a gyávábbakról a gyalázatot.... Helló Andreas Schwartz von Raab!Vidd magaddal a Mártont is!
nyugalom
2017. június 17. 17:14
Azt hiszi, a szakal es a butasag gyoz 2018-ban! A tukorbe nez es biztos benne, hogy okos, szep, hiszen a lanyok es apuka is azt mondjak!
pollip
2017. június 16. 17:41
Az lmp és a nomomo is azt mondja, senkivel nem fog össze. Mindkettőjüknek kérdéses a bejutás a Parlamentbe, majd meglátjuk, igazat mondtak-e?
balbako_
2017. június 16. 15:44
Ezekről a műanyag forradalmárokról sorra kiderül, hogy buták, mint a sötét éjszaka és csak arra képesek, amire idomították őket a hülyéket még hülyébbé tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!