Nem kéne megállni a vörös csillagnál: le Zoltai Gusztávval is!

2017. március 22. 08:47

A Heineken-csillag után elővehetné valaki a régi elvtársat is!

2017. március 22. 08:47
Borbás Barna
Válasz.hu

»Szeretnénk megvédeni azok emberi méltóságát, akiknek a személyes érzéseit kifejezetten sérti bármelyik önkényuralmi jelkép használata« – indokolta ma Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a lex Heineken néven elhíresült törvényjavaslatot a nagylaki lakossági fórum előtt.

A vita jogi részleteibe nem mennék bele; kolléga délelőtt megtette helyettem is. Viszont ha már a téma fent van, hadd vegyem komolyan az antikommunista lendületet: szeretnék javaslatot tenni. Ugyanis ismerek a Heineken-csillagnál is fájóbb, sokak »érzéseit kifejezetten sértő«, ősöreg „önkényuralmi jelképet”: Zoltai Gusztáv az, volt munkásőr és MSZMP-tag, jelenleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter (vagyis a fent idézett Lázár János) tanácsadója. Mostanában gyakran fotózzák a Magyarország Kormánya felirat alatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2017. március 23. 07:19
Lázár undorító.
Rockpapa
2017. március 22. 16:48
Ezt én sem értem hogy hogyan kerül erre az oldalra ez a gusztustalan huszonöt karátos baloldali zsidó?A saját fajtája ezektől szenved.Ezek miatt lesz a nép antiszemita.
Szívemből magyar
2017. március 22. 14:58
Hát igen, a Fidesz antikommunizmusa elég szelektív..
VESZ ÉSZ
2017. március 22. 14:38
ZSIDÓ ADÓ!! Ez Zoltai Gusztáv alkalmazásának oka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!