2017 | január

2017. január 31. 10:03

E hónapban kezdtem neki a Witcher 3.-nak, és te jó ég. Brutál időmennyiséget fordítottam rá: ha nem hazudik a rendszer, e sorok írásakor 93 beletett óráról beszélünk, ami… ami…

2017. január 31. 10:03
Horváth Vivien
CaptainV

E hónapban kezdtem neki a Witcher 3.-nak, és te jó ég. Brutál időmennyiséget fordítottam rá: ha nem hazudik a rendszer, e sorok írásakor 93 beletett óráról beszélünk, ami… ami… én nem is tudtam, hogy egy hónapban van összesen 93 órányi szabadidőm. Mondjuk, ahogy a mellékelt ábra mutatta, valóban nem is volt, csak rá kellett nézni a mosatlanra, a szanaszét hagyott ruháimra, meg arra, hogy minden kudarc ellenére én nagyon próbáltam úgy vacsorázni, hogy közben egy pillanatra ne kelljen letennem a kontrollert, csak nem sikerült, szóval most porszívózni kéne, de én aztán nem fogok porszívózni. Hiszen Witcherezek. Tegnap kisúroltam a mosogatómat, addig sem játszottam. Legyen elég ennyi. Legyen elég.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!