On Sai: Esővágy

2016. december 21. 09:54

Hogy ez milyen jó volt! Mondjuk annyira nem meglepő, amit On Sai kiad a kezéből, az egészen biztos, hogy elvarázsol és magával ragad.

2016. december 21. 09:54
Tara Nima
Keményfedél

A novellákból mindenféle, már ismert történet visszaköszön, kicsit átírtan, más formában, de felismerhetően.Találkozhatunk nősülni vágyó vérfarkassal; a legkisebb herceggel feladatokkal, és egy elvarázsolt segítővel; orkokkal és varázslókkal, ufókkal és angyalokkal, de leginkább mágiával mindenhol és mindenkiben.

Nagyon tetszett, ahogy a jövőnket meghatározó cyber-lét és a fantasy összeolvadt,és ebben még a Sátán is feltalálta magát.

A szexnek is megtalálta a maga érdekes útvonalait: voltak persze a szokásos mágikus egyesülések, de volt fürdőkád is, egyre növekvő libidóval és némi identitás-kereséssel.

A kedvencem a címadó novella, az Esővágy lett, vagy a Hogyan ölne Jung, még nem tudom, viszont a legcukibb a Sose szólj be egy varázslónak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!