Kultúrharc és médiaháború Donald Trump ellen

2016. november 26. 11:28

Jelenleg az van műsoron, hogy hogyan kövessenek el karaktergyilkosságot mindazok személye ellen, akiket Trump kormánytisztviselőnek szeretne jelölni.

2016. november 26. 11:28
Szabó László Zoltán
Magyar Idők

„Jelenleg az van műsoron, hogy hogyan kövessenek el karaktergyilkosságot mindazok személye ellen, akiket Trump kormánytisztviselőnek szeretne jelölni. Védelmi miniszterként valószínűleg James N. Mattist választja majd, aki nyugdíjba vonult tengerészgyalogos-tábornokként fog újra színre lépni, és akit az Obama-kormány azért távolított el a posztjáról, mert szerinte túl Irán-ellenes volt akkor, amikor Obama megpróbált jobb kapcsolatokat létesíteni az egykori perzsa állammal.

Beindult a hisztériakampány Mattis ellen, hogy háborús héja, eszelős és vérszomjas parancsnok, aki nem habozna minden államot megtámadni a térségben, ha rajta múlna. És különben is, milyen dolog egy katonát kinevezni a Pentagon élére, amikor ezt a tisztséget hagyományosan civilek töltötték be? Trump háborút akar indítani, ezért veszi körül magát hadviselt főtisztekkel, veszélyben a világbéke, harsogják dühödten a címlapok, annak ellenére, hogy ezeket a döntéseket még senki sem erősítette meg, de tény és való, hogy Trump úgy akar borsot törni Obama orra alá, hogy az utóbbi által leváltott stábot helyezi ismét a rivaldafénybe. Közben a CNN gyakran szólaltat meg félelmükben sírva fakadó anyákat, akik attól félnek, hogy mi lesz a már Amerikában született gyermekeikkel, ha őket visszatoloncolják Mexikóba. Az új elnök még le sem tette a hivatali esküt, még nem alakult meg az új kormány, még nem történt egyetlen hivatalos intézkedés sem, de a médiakép apokaliptikus.

Az egész arra megy ki, hogy legitimációs krízist kreáljanak a december 14-i hivatalos elektori bejelentések előtt, amikor az utóbbiak kinyilvánítják az elektori számokat és megnevezik az új elnököt. Ezért bombázzák most e-mailek ezreivel az arizonai elektorokat, hogy másítsák meg döntésüket és álljanak át a demokrata oldalra. Ez viszont lehetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. december 28. 11:50
Az eddigi vergődésükről is kiderült, hogy kontra-produktív volt, pedig egyik legfőbb fegyverük, Madonna is (szerinte) visszautasíthatatlan ajánlatot tett a Hillary-ra szavazó férfiaknak. (hogy a nőknek mit ajánlott, az még nem derült ki).
Mindjárt
2016. december 04. 11:07
"Jelenleg az van műsoron, hogy hogyan kövessenek el karaktergyilkosságot mindazok személye ellen, akiket Trump kormánytisztviselőnek szeretne jelölni." Ez igaz de az is igaz, hogy az amerikai választók nem dűltek be a szélsőballiberális médiának és minél jobban mocskolták Trumpot, az amerikai emberek annál elszántabban támogatták. Ez egyáltalán nem mondható el az agyhalott zsideszbolsikról akik a felcsúti maffia média minden mocskát beveszik, különösen akkor amikor a felcsúti cigány kutyái, köztük a magyar idők is, mocskolják a Jobbikot. Mindent bevesznek mert képtelenek gondolkozni a kádárista nyuggerek.
napvilág
2016. december 04. 11:07
Attól még, hogy Trump mond olyanokat, amitől az establishment balliberális része őrjöngő herótot kap, lehetnek komoly problémák vele. Sajnos sok jele van annak, hogy egy nem teljesen beszámítható figura kerül az USA élére, csak jobboldalon sokaknak annyira elegük van a szörnyű liberális totalitarizmusból, hogy mindenáron gyönyörű új ruhát akarnak látni a császáron. Az még hagyján, hogy teljesen tájékozatlan a világ ügyeiben. De szélkakasként váltogatja véleményét és gyakran vannak olyan reakciói, amik antiszociális, nárcisztikus, infantilis személyiségzavarra utalnak. A világ - megérdemelten, vagy sem - tragikomédia felé halad, és ez a liberális ámokfutás következménye.
Nyest
2016. december 04. 11:07
Az ilyenek a ,,nagy'' francia forradalom óta élősködnek a nyugati társadalmakban. Mindegy, hogy vörös fríg sapkát, vagy bársonynyakkendőt viselnek, már első megnyilvánulásuk elárulja őket. Lázítás és pánikkeltés, besárazás és megkérdőjelezés. Főleg megkérdőjelezés. Ezek az eszközeik, és persze a mély meggyőződés, hogy ők képviselik a megfellebezhetetlen igazságot. Ja, és nem mellesleg ők az EU irányítói és fő ideológusai is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!