Aki így hazudik, az egyszerűen gonosz

2016. augusztus 26. 21:27

Még a hét elején, ugyanaz a hír az RTL és az m1 híradójában. Az Iszlám Állam gyerekeket küld öngyilkos merénylőnek, Bagdadban elfogtak egy merényletre készülő fiút.

2016. augusztus 26. 21:27
Polyák Gábor
Facebook

„Még a hét elején, ugyanaz a hír az RTL és az m1 híradójában. Az Iszlám Állam gyerekeket küld öngyilkos merénylőnek, Bagdadban elfogtak egy merényletre készülő fiút. Az RTL híradójából kiderül, hogy a rajta lévő bomba távirányítású, az elfogott fiú zavart volt és a félelemtől sírt, az Iszlám Állam gyerekeket rabol és aztán kényszerít különféle cselekedetekre. Az m1 híradó ehhez képest arról beszél, hogy a gyerekek fanatizált iszlám harcosok, az elfogott fiú a merénylet meghiúsulása miatt sírt, és a hírben egy szót sem szóltak arról, hogy a rajta lévő bomba távirányítású. Aki így hazudik, az egyszerűen gonosz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2017. május 10. 17:49
Csak egy kérdés: ha valóban távirányítású volt, akkor miért nem robbantották fel, amikor 8-10 rendőr ott állt körülötte???
Tuttimutti
2016. október 10. 04:11
Hülye. Akkor fingod sincs arról hogy az milyen.
noMores
2016. október 10. 04:11
Undorito az allami tévé. Okadas. Az igazi goebbels-i manipulacio, amit az arra fogekony stupidok ket pofara zabalnak.
belga
2016. október 10. 04:11
Valószínűleg ugyan azon az "alapon" ahogy Te meg eldöntöd, hogy az M1-nek hiszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!