Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset?

2016. június 10. 23:02

Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak, vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Az embernek elmegy a kedve az egésztől.

2016. június 10. 23:02
Tiffán Zsolt
Facebook

„Tisztelettel kérdem: Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset? Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak,vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Euópa kurvái,vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide? Az embernek elmegy a kedve az egésztől....”

***

Frissítés (június 11, 7:20): Tiffán Zsolt a fenti bejegyzését másnap reggelre törölte, az alábbi kommentárral:

„Kedves Barátaim!

Tegnap este valaki jogtalanul feltörte facebook-oldalamat,és olyan tartalmú üzeneteket helyezett el rajta, mellyel nem tudok azonosulni. Nem ez az első eset...! A nyitómeccset én is néztem, és szerintem nagyon jó volt! A két posztot ma reggel azonnal töröltem! Ez a facebook átka...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2016. szeptember 21. 16:38
Édes Istenem. És ez a fogyatékos országgyűlési képviselő...
Neville
2016. augusztus 04. 14:35
Mert az összes meccset adják mindig. Ez meg ráadásul nyitómeccs. Tiffán úr hol élt eddig?
Vén Csataló
2016. július 01. 21:25
Érdekes látni, hogy a kommentelök igen jelentös része nem vette magának a fáradságot, hogy elelvassa ezt a rövid posztot, csupán a cím és a bevezetö után már nyomja is a baromságát. Eddig is sejtettem, hogy jobbára funkcionális analfabéták öklendeznek itt, de ennyire pregnánsan ritkán jelenik meg ez a szomorú tény.
valmue2,5
2016. június 22. 11:15
Igen. Amióta odaszólt Tarlósnak, a hegedűsök mintha bizonytalanabbak lennének, az üstdob meg nem elég hangos...)))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!