Tiltsák be a lopást!

2016. május 04. 13:12

A magyar társadalom integrált, minálunk még az összközművet is celebek lopják.

2016. május 04. 13:12
Uj Péter
Népszabadság

„Arra is föl érdemes ám figyelni, hogy egyes celebek, különösen a szórakoztató popzene under­ground szegmensének némileg megkopott fényű képviselői között szinte jelenségszerűen ütötte föl a fejét a közműlopás. Lakodalmas Lajos nemrég egy egész lakópark áramellátását lopta illegálisan, mint kiderült. Ha én a hatóságoknak vagy a bulvármédiáknak volnák, már rá is repültem volna Fásy Ádám csatornabekötésére, Berki Krisztián befizetetlen szemétdíjaira vagy Bunyós Pityu településfejlesztési hozzájárulására.

A celebek közműlopási ügyei egyszersmind fényesen igazolják, hogy teljességgel alaptalan és alattomos támadás az ország ellen az álbaloldal azon kritikája, miszerint a magyar társadalom kettészakadt. Az állítólagosan fejlett nyugati »demokráciákban« teljességgel elképzelhetetlen volna, hogy vagyonos celebek kerüljenek közműlopási helyzetbe, ott ez a tevékenység szinte kizárólag a társadalom alsó lecsúszó, perifériára szorult rétegének privilégiuma. A magyar társadalom azonban integrált, minálunk még az összközművet is celebek lopják.

Az igazsághoz hozzátartozik, közölte kisvártatva a bulvármédium a razzia hírét követő másnap, hogy Kozsó teaházában a rendőrök nem találtak vízlopásra utaló jeleket. Ezért tart itt ez a következmények nélküli ország.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2016. május 05. 09:52
Péter... mit is akarsz mindezzel mondani? valamit kellett írni?
KannibálTatárÚr
2016. május 05. 09:17
Aztán miből élnél?
Anonymtalan
2016. május 04. 22:21
Hülye! A lopás már be van tíltva. Nem hiszed, kérdezd csak a Settenkedő "Szalámi-tolvajt"!
balbako_
2016. május 04. 17:13
Maga a celeb fogalma olyan embert takar, akit a média dobott fel többnyire bőven az alkalmatlansági küszöbe fölé. Mint ilyeneknek moráljuk sincs, adót sem fizetnek, mint a (Győzike házaspár), vagy lopják a közműveket és ennek ellenére a média fenntartja őket. A média bűne is ez nemcsak az övék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!