Boldog szülinapot, őszödi beszéd!

2016. május 24. 17:16

Ez a videó igazán klassz lett. És ahogy belesóhajt a kamerába, azt csak a legnagyobbak tudják, meg egy mellékszereplő a Barátok köztből.

2016. május 24. 17:16
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Ez a videó igazán klassz lett. Messze felülmúlja Gyurcsány eddigi legjobb táncos-komikus alakítását. Szeretném felhívni a figyelmet a volt miniszterelnök széles spektrumú mimikai eszköztárára. És ahogy belesóhajt a kamerába, azt csak a legnagyobbak tudják, meg egy mellékszereplő a Barátok köztből. Orgánuma megragadó, hanghordozása magabiztosan elegáns. És ez a könnyed, laza önirónia, az a kis operettes kikacsintás a Budapest TV aranykorát idézi. A folytatás hamarosan érkezik, már nem kell naphosszat nyomogatnunk a frissítés gombot a számítógépünkön.

Hogy Gyurcsány mit tervez az őszödi beszéd 10 éves szülinapjára, azt csak találgatni lehet. Persze minket megöl a kíváncsiság. Nyilván szó van rap vagy lagzis feldolgozásokról Lendvai Ildikó vokáljával, szavalóverseny kisiskolásoknak például attól a résztől, hogy »K..vaország« meg »lóf..t, mama«. Esetleg elő lehetne jönni egy limitált szériájú Vadai Ágnes akciófigurával is, a gyűjtők biztosan zabálnák. És persze az ünnephez lesz édesség, de még nem eldöntött, hogy orosz krém vagy New York sajttorta.

De mindegy is, csak bele ne nyomja valaki Gyurcsány arcába!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2016. május 25. 07:40
szavalóverseny kisiskolásoknak például attól a résztől, hogy »K..vaország« meg »lóf..t, mama«.
Rebel Son
2016. május 24. 19:26
egyszerűen mai napig nem fér a fejembe, hogy lehetett ez miniszterelnök...
fcsabi
2016. május 24. 18:57
Talán még a diplomája is előkerül.
Berecskereki
2016. május 24. 18:36
Ki mondta? "Azt például tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc ott volt a Teve utcai irányítóközpontban. Ki kellett volna vizsgálni, mit keresett ott. Meg azt is, miért nem állította le a terrort, holott az kutya kötelessége lett volna. Ehelyett ez a hibbant Néró a mai napig »példamutatónak« nevezi a történteket.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!