2016 legyen a magyarok éve!

2016. május 13. 13:20

Most azt gondolom, hogy ha az ötödik hely mögött szerepelünk Lyonban, az ciki. Nagyon nagy öröm, hogy ott vagyunk, tudjuk, hogy bejön a képbe Japán és Amerika, de most már öttől fölfele van a cél. Így kalkulálok. Pont. Interjú.

2016. május 13. 13:20
Széll Tamás
Dining Guide

Legvadabb álmaidban gondoltad volna, hogy megnyered? 

Két-három álmom volt a Bocuse d’Orral, sőt a Frici is álmodott ezt-azt, általában valami rosszat. Legutóbb, körül-belül egy hónapja azt álmodtam, hogy negyedikek voltunk, és amikor ezt elmeséltem másnap a Fricinek, azt tettem hozzá: »figyelj, nem voltunk boldogok«. Igeeeeeen?!?!? –kérdezte, majd elküldött melegebb éghajlatra, és elütöttük ennyivel. Pedig most azt mondom, tényleg nem lettünk volna boldogok. Iszonyat sok energiát fektettünk bele heti hat nap.

Mit jelent az eredmény Lyonra nézve?

Fizikálisan egyértelmű a feladat. Ha innentől kell futni Lyonig, akkor megyek, nem kérdés. De az nagyon fontos, hogy mentálisan mind a négyen tudjuk Fricivel, Kevinnel és Szabinával, mi kell ahhoz, hogy nagyon jól szerepeljünk. Konyhai munkában is teljesen tisztában vagyunk vele, mit és hogyan kell csinálni. Most azt gondolom, hogy ha az ötödik hely mögött szerepelünk Lyonban, az ciki. Nagyon nagy öröm, hogy ott vagyunk, tudjuk, hogy bejön a képbe Japán és Amerika, de most már öttől fölfele van a cél. Így kalkulálok. Pont. (...)

Idén már másodszorra kerülünk fel a világtérképre, először Nemes Jeles tett fel minket a Saul Fiával, most pedig te. Belegondoltál már, hogy történelmet írtál? 

Az Oscar gálát élőben néztem végig hajnalig, annak ellenére, hogy másnap természetesen edzettünk. Nagyon büszke voltam, ráadásul imádom a filmeket. Hát, 2016 legyen a magyarok éve végre!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
finalpoint
2016. május 17. 11:59
Egyszer, még korábban, olvastam vele egy interjút, amiben azt mondta, hogy ő nagyon fiatal korától kezdve dolgozik és világ életében csak a kemény, napi 12 órás munkát ismerte. És, hogy szerinte csak az ilyen kemény munkával lehet az életben bármit is elérni. Ennyi! Nagyon szimpatikus srác, és még reméljük sok van benne! Kitartás!
Negue
2016. május 15. 14:02
Ki az a barom aki erre a cikkre diszlájkot nyom?
fogd a pénzt és kuss
2016. május 14. 01:27
Hajrá!
Pinter68
2016. május 13. 23:11
Ja, majdnem. Csak éppen a versenyen bedobnak egy meglepetés faktort, jelen esetben 2 fűszernövényt, amit úgy kell beledolgozni a menübe, hogy az klappoljon. Mintha a 100 méteres síkfutásnál beraknának a pályára egy vizesárkot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!