Üzenjünk a háttérhatalmaknak, hogy ők is értsék!

2016. május 20. 20:23

Háttérhatalmak. Mondom, ízlelgetem. Nézegetem az ívet is, álmélkodva, ami kirajzolódik, Molnár F. Árpád, Szaniszló Ferenc, Bogár László, Orbán Viktor. Szép.

2016. május 20. 20:23
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Az is meglepő, hogy a sorosozást okos és hatékony fogásnak sejti a fideszes agytröszt 2016-ban – ám az igazi finomság mégsem ebben van.

Hanem csak ebben a csodálatos kifejezésben.

Háttérhatalom. Háttérhatalmak.

Mondom, ízlelgetem. Nézegetem az ívet is, álmélkodva, ami kirajzolódik, Molnár F. Árpád, Szaniszló Ferenc, Bogár László, Orbán Viktor. Szép.

Eszembe jut közben, hogy lehet, hogy Orbán Viktor viccel. Viccel és heccel. A sok hülye újságírót, a még hülyébb ellenzéket. Ostobáznak, háborognak, ugranak. Fordítják a magyart magyarra. Még antiszemitázik is egyik-másik. Ha kell, ha nem.

Jó, akkor nesztek, pörögjetek ezen. Is. Nézegessétek az ívet.

És amikor nem látja senki, visítva kacag a markába. Ülnek azzal a szipogós Habonnyal, az asztalon palack bor, két pohár, és hahotázva csapkodják egymás vállát. Haha, az a Brüsszel is jó volt, klasszul mutat a plakátokon, de ezzel a háttérhatalommal pláne odacsaptunk.

Haha. Haha. Haha.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. május 21. 16:51
Mikor is lesz a Bilűderberg csoport legközelebbi ülése?? Vagy az is csak fantazmagória? Mindenki hülye, csak Gazda a helikopter?
mustarharmas
2016. május 21. 15:50
Åhhh, dehogy. Háttérhatalmak, azaz olyan politikai hatalmak, akik nem akarják megmutatni magukat nincsenek. 6.Lenint is az újságokban hírdetve támogatta a német titkosszolgálat. Mussolinit is nyíltan, közleményben vállaltan pénzelte a brit titkosszolgálat és Soros gyuri bácsi is csak egy izgága jótevő. Ahogy sznóden munkáltatója is kőzismert volt, amíg George nem coming outolt. Ugye? Nagyon okos Albert?
zolizolizoltan
2016. május 21. 09:25
Mindenki tudja részint az amerikai filmekből is, hogy oligarchikus háttérhatalom orientálja az amerikai kormányokat is. Nem soros György maga a háttérhatalom, hanem csak egy kicsi, de látható része annak. Ez az írás bizony félre sikeredett Gazda Albert részéről, még parasztvakításnak sem jó.
Békanász a hasadon
2016. május 21. 02:46
http://444.hu/assets/spazio_cink-1160x652.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!