Pálinkaforradalom

2016. március 31. 08:34

A pálinkások mostantól olyan rangot viselnek, mint a tekintélyes Magyar Tudományos Akadémia vagy abszurd paródiája, az MMA.

2016. március 31. 08:34
Veress Jenő
Népszava

„Köztestületté alakult a Pálinka Nemzeti Tanács (PNT) – jelentette be a földművelésügyi miniszter a szervezet köztestületté alakuló ülésén szerdán Budapesten – már az MTI tudósításának első mondata is mily ízes magyar fogalmazást tár elénk.

A pálinkások mostantól olyan rangot viselnek, mint a tekintélyes Magyar Tudományos Akadémia vagy abszurd paródiája, az MMA. Teendőik között szerepel az országos pálinka és törkölypálinka-verseny megrendezése.

Most tudtam meg, hogy az agrártárcánál van eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár is, aki ennek örömére közölte: több mint egyéves előkészítés után alakult a PNT köztestületté. Kegyetlen, izzasztó esztendő lehetett, de megérte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2016. december 12. 13:44
Valami minimális kulturális szintnek azért még a Népszavánál is kellene lennie, nem...?
Fahrenheit 451
2016. szeptember 27. 17:25
"Pálinka Nemzeti Tanács (PNT)" szemérmetlen vicc..
Energetikus
2016. április 11. 21:01
még szebb is lehetne ... A NEMZETI PĹINKA NEMZETI TANÁCSA
maanzaad
2016. április 11. 21:00
Ló ne igyon pálinkát. Nyihihihi.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!