Busójárás

2016. február 08. 11:26

Farsang van. Nagy a készülődés a migránsok szállásain, újra eljött a csajozás ideje. Bizonyára rájuk fér egy kis kikapcsolódás a megterhelő rabszolgamunkával töltött mindennapok után.

2016. február 08. 11:26
Aristo
Aristo

„Farsang van. Nagy a készülődés a migránsok szállásain, újra eljött a csajozás ideje. Bizonyára rájuk fér egy kis kikapcsolódás a megterhelő rabszolgamunkával töltött mindennapok után. Nem tudom ugyan pontosan, hogy mit csinálnak, de azt hallom állandóan, hogy a nyugatiak azért engedték be őket, hogy mindenféle alja munkát elvégezzenek az ellustult polgárok helyett, logikus hát, hogy nyilván ezzel vannak elfoglalva szegények. Autókat szerelnek össze, öregeket ápolnak és így tovább.

A MIGRÁNS-SZÁLLÁSOKON KÍVÜL MÉG A RENDŐRSÉGEN VAN LEGALÁBB AKKORA KÉSZÜLŐDÉS, TEKINTETTEL A KÖLNI SAJNÁLATOS ESEMÉNYEKRE.

Zárójel. Tudom, hogy a hülye nyugatiaknak nincs ennyi esze, de az lenne a megoldás, hogy – miután álarcosbálról van szó – minden résztvevő rendőrnek öltözne, a megfelelő gumibotokkal és sisakokkal, valamint lenne náluk könnygáz spray is. Szinte biztos, hogy kellemes, nyugodt ünnepség lenne. Bár így tán szegény migránsok el sem mennének. Zárójel bezárva.

Így hát rendőrök ezreit vezénylik az utcára, »védett« övezeteket alakítanak ki – értik: a németeknek saját szülővárosukban – valamint kameráznak. Ez a kamerázás különösen hatékonynak tűnik, egy sehol sem regisztrált, tök ismeretlen mohamedán pofáját nézhetik a képernyőkön, aki pont úgy néz ki, mint az összes többi, és aki holnap már másik városban, vagy országban van. Roppant hatékony, mit mondjak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2016. május 25. 19:38
Van valami közöd neked a kereszténységhez?
balbako_
2016. március 14. 12:52
Most nem volt ezer csak száz az első napon, hurrá! Éljen a liberális Európa.
teljesenertelmetlen
2016. február 23. 23:53
Ixeljétek már ki ezt a kretén Arletet vagy ki a faszt, és ne vele foglalkozzatok, hanem a témával. Pont ezt akarja elérni, ti meg belesétáltok a csapdájába.
C.Dömötör
2016. február 23. 21:16
A farsang, amit én gyerekkorom óta ki nem állhatok - sohasem kedveltem a maszkokat, a beöltözést, az arc kifestést; stb. -, a németeknél nagy esemény. Talán mert szegényeknek a hagyományaikból nem sokat hagytak. Nálunk, szerencsére, nincs ilyen erős jellegű farsangozás. A baloldal pragmatikusai -semmiesetre sem szabad őket az igazi pragmatikusokkal összetéveszteni - már jó ideje ismét felvették a fonalat, amit a szilveszteri események miatt egy ideig elengedtek. Akármilyen hihetetlen, a múlt héten két cikket is olvastam (egy osztrákot, egy németet), amelyek a meggyőződés teljes hiánya mellett, azt akarták elhitetni, hogy Európának igenis még jó lehet ez a bevándorlási hullám. Az invázió, ezt én írom. Dacosan, mint a gyerekek. Közben gyártják a migránsoknak a magyarázó szövegű röplapokat, nehogy megijedjenek a védelemre szoruló barátaik. Mert olyan megszeppentek, és félénkek. Annak ellenére, hogy azt már bizonyították, hogy valójában ki szorul védelemre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!