Mai abszurd

2016. január 05. 15:14

Hogyan lehet meg egy határozat a nyomozás lezárásáról, indoklással, két és fél hónappal a várható vége előtt? Szerintem ez kicsit vicces. Kacagjunk Együtt!

2016. január 05. 15:14
Juhász Péter
Facebook

Még két hónapig nyomoznak, de már három hete megvolt a nyomozást megszüntető határozat tervezete. Mai abszurd.

Nem sok minden történt a mai Rogán-bűnöző peren. Laikusként a jogászkodás szóval tudnám illetni az eseményeket – ami nyilván szükséges része egy tárgyalásnak.

Számomra az egyetlen érdekes dolog az az volt, hogy mint kiderült, december 16-án a bíróság kérdésére – a nyomozati iratok részeként – elküldte a rendőrség a nyomozást megszüntető határozat tervezetét.

Ez azért érdekes, mert nem csak hogy folyik még a nyomozás a belvárosi ingatlanok érték alatti eladása miatt, de az elküldése után két héttel még meg is hosszabbították a határidejét.

Hogyan lehet meg egy határozat a nyomozás lezárásáról, indoklással, két és fél hónappal a várható vége előtt?

Szerintem ez kicsit vicces. Kacagjunk Együtt!

De ha azért egy kicsit te is abszurdnak tartod, oszd meg ezt a posztot!

Még maga az irat nincs a kezemben, az még kb. egy hét. Amint megvan, közösen mazsolázhatunk belőle, hogy miért gondolják valamiről, hogy nem kell nyomozni, amiben még nyomoznak két hónapot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. január 06. 09:50
"Hogyan lehet meg egy határozat a nyomozás lezárásáról, indoklással, két és fél hónappal a várható vége előtt?" Én nem értek hozzá, de nagy seggfejségnek tűnik a kérdés. Egyrészt nincs határozat csak tervezet. Például lehet, hogy az ügyészség nem fogadta el a benne foglalt indokokat, és elrendelte a nyomozás folytatását. Nehéz lett volna kivárni, azt a két hetet amíg kiderül, hogy valójában miről van szó?
Akitlosz
2016. január 06. 00:18
Előre dolgoztak, hogy ne kelljen kapkodni.
bodolidi
2016. január 05. 21:43
A hóhéroddal Kacagjál Együtt!Faszparaszt,drogos,geci.
hátakkor
2016. január 05. 21:11
Petya kitartott, büntetett előéletű és 40+ évesen is keresi még a helyét, akár a drog miatt, vagy gyárilag hibás. Rogán lehet megéri a pénzét, de hogy hatodik éve nem talál fogást rajta Petya - most már Fletó , meg Baynau nélkül Egyedül aggodalomra ad okot mi lesz vele és gyerekeivel 50+ évesen. Bojár Gábornak sincs holtomiglan zsetonja. Amúgy marha szar lehet másokon élősködni Petya.. Nőjj fel Petya! Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút.. Kapj el egy belvárosi tolvajt legalább! Vagy egy kispestit. A 12 cég bedőlés, hát vazz pech. Hogy egy sem ment..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!