A megbokrosodott ballibák vészgágogást tartanak

2016. január 25. 07:31

A nyugat nem rossz, hanem az adott politikai irányzattal van gond, mely jelenleg nyugaton teljhatalmat élvez.

2016. január 25. 07:31
BircaHang
Bircahang

„A nyugat nem rossz, hanem az adott politikai irányzattal van gond, mely jelenleg nyugaton teljhatalmat élvez. Ennek megváltoztatására törekvés nem nyugatellenesség, mint ahogy nem magyarellenesség az aktuális magyar kormányt ellenezni.

Alapvetően Magyarország egy közepes ország, nagyon kis nemzetközi politikai potenciállal. Egyszerűen az ország nem teheti meg, hogy őszinte legyen. Taktikázni kell.

A lehető legjobb módszer ilyenkor:

- több irányba lépni,

- a rendszerurak közti ellentéteket kihasználni.

Orbán pont ez csinálja. Nekem is borzasztóan gusztustalan, hogy pl. Magyarország. mindenben támogatja az USA külföldi agresszióit, aláírta a TTIP-t, stb., de azt hiszem ez az ár, amivel meg lehetett venni az USA tétlenségét Magyarország harcában a brüsszelitákkal szemben.

Ez van. A lényeg, hogy Orbán tanuljon Horthy példáján - aki ugyanezt próbálta 80 éve -, s ezúttal ne Magyarország legyen a vesztes a végén.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mystes
2016. január 25. 19:43
örülök, hogy bircát szemlézte a mandiner. van olyan jó, mint sok hülye bosszantó ballib kisblogger, akiket állandóan szemléznek.
vizesnyolcas
2016. január 25. 08:49
Pontosan.
bontottcsirke
2016. január 25. 08:12
Jó fiú ez csak ne lopna annyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez