Gerkens nem portás volt az RTL Klubnál – megvannak a hírigazgatónak küldött emaljei

2015. november 09. 19:29

Az összes olyan, Gerkenstől kapott emailt megőriztem, amelyben a hírigazgatónak témát javasolt, illetve kormánypárti, vagy ellenzéki politikusok ügyeit ajánlotta figyelmembe.

2015. november 09. 19:29
Kotroczó Róbert
hvg.hu

„Nem akartam a Dirk-féle show-ban részt venni, de mivel név szerint megemlített engem egy interjúban, reagálok, és szeretném jelezni neki, hogy az összes olyan, Gerkenstől kapott emailt megőriztem, amelyben a hírigazgatónak témát javasolt, illetve kormánypárti, vagy ellenzéki politikusok ügyeit ajánlotta figyelmembe (...) ha kell, szívesen át is küldöm neki a leveleket emlékeztetőül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2016. június 12. 23:42
Ez nem mond ellent Gersher mondanivalójának, hogy mi kerüljön a Hiradóba nem itt hanem Luxemburgba határozták meg.
mustarharmas
2016. április 02. 21:07
Gerkens egy nulla...
Vezetéknév Utónév
2016. február 11. 16:45
2014-ben tényleg egészen más húrokat pengetett Dirk Gerkens: "Minket nem lehet megfélemlíteni. ... Nem alkalmaztunk és most sem alkalmazunk öncenzúrát. Nálam egyetlen politikai tanácsadó sem napi vendég a newsroomban. Bárcsak minden más tévétulajdonos elmondhatná ezt." (http://magyarnarancs.hu/belpol/minket-nem-lehet-megfelemliteni-90577)
tango47
2016. február 09. 12:21
Gerkens nyilatkozatát így kommenteltem: "Egy alomból való azokkal, akiknek törölte a telefonszámát." Íme a megerősítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!